Προς το περιεχόμενο

A/B tests και η Ελληνική πραγματικότητα


gerasimos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πέρα από τις συμβουλές που μπορεί να πάρει κάποιος σχετικά με την αγορά εξοπλισμού, το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό και οι φήμες δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Η καλύτερη διαδικασία που βοηθάει κάποιον να αγοράσει και επιπλέον να αισθανθεί τη σιγουριά της επιλογής του είναι η δυνατότητα να συγκρίνει, πλάι-πλάι, τα υποψήφια προς αγορά προϊόντα (monitor ηχεία, ενισχυτές, κάρτες ήχου, όργανα κλπ) σε ίδιες συνθήκες, διότι, όπως και να το κάνουμε, ένα όργανο μόνο του μπορεί να ακουστεί πάντα καλό με τη συμβολή του πωλητή και ελλείψη εναλλακτικών λύσεων.

 

Τα λεγόμενα "A/B tests" πιστεύω ότι αποτελούν "παιδεία" για κάποιον υποψήφιο, διότι ο ίδιος μπαίνει στη διαδικασία να κρίνει με βάση τα κριτήρια του, να μάθει τι στο κάλο είναι αυτές οι διαφορές που "οι άλλοι λένε", να δει αν ο ίδιος τις αντιλαμβάνεται ως διαφορές και αν όντως είναι τόσο σημαντικές για το σκοπό που θέλει κλπ.

 

Σε πρόσφατη παρουσίαση προϊόντων της M-Audio στην Αθήνα, μερικοί από τους παρευρισκόμενους εμπόρους ισχυρίστηκαν ότι "ναι, παρέχουν τη δυνατότητα Α/Β δοκιμών" και συγκεκριμένα αναφέρονταν σε ηχεία monitor. Η εμπειρία μου είναι τελείως διαφορετική. Δυστυχώς, δεν υπάρχει στην Ελλάδα κανένα μαγαζί που να συγκεντρώνει μία αξιόλογη ποικιλία μηχανημάτων ώστε να μπορέσει κάποιος να συγκρίνει, παρόλο που οι "αποκλειστικότητες" έχουν καταργηθεί και ο καθένας μπορεί να φέρει διάφορες μάρκες.

 

Φυσικά η αγορά είναι μικρή για να μπορέσει κάποιος να συγκεντρώσει μία μεγάλη ή έστω αξιόλογη ποικιλία, σε αντίθεση με το εξωτερικό όπου μπορείς να πας σε ένα μαγαζί και να ακούσεις τα πάντα.

 

Πιστεύω ότι θα ενδιέφερε όλους να μάθουν αν όντως υπάρχουν μαγαζιά που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Αν έχετε λοιπόν κάτι υπ'όψην, μοιραστείτε το.

 

 

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ιπποκρατους 69... :wink:

το καλυτερο,ποιοτικοτερο και πιο εξυπηρετικο μαγαζι που εχω μπει.το μοναδικο που ΟΤΙ και να υπαρχει εκει μεσα ειναι παρα πολυ ποιοτικο αλλα και απο τα λιγα που μπορεις να συγκρίνεις, πλάι-πλάι, τα υποψήφια προς αγορά προϊόντα,χωρις ο...πανουλης(ο πωλητης) :wink: να δυσανασχετει..ισα ισα βλεπεις οτι γουσταρει και αυτος αυτα τα test γιατι οπως ολοι εμεις οι πορωμενοι με τον ποιοτικο ηχο, ετσι και αυτος συνεχεια την ψαχνει

δεν θα πω αλλα προσωπικα για τον παναγιωτη(ο πωλητης παλι... :lol: ) οσο αναφορα τις γνωσεις του αλλα και τις ικανοτητες του γιατι θα πω υπερβολες...οποιος τον γνωρισει και μιλησει μαζι του για ...κανα δυο μερες θα καταλαβει τι εννοω :wink:

----------------------------------------------------

η ζωη ειναι πολυ μικρη για να μην εχεις ηχο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας μην ήταν ο Χάτσιος μια 10ετία πρίν στην Αθήνα να ανοίξει τα αυτιά των κουφαλόγων της Ελληνικής αγοράς....

Αν δεν ήταν αυτός δεν θα χαιρόσουν τις (αμφιλεγόμενες) υπηρεσίες του Παναγιώτη Τακη μου...

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ανοίγω αυτιά μπορούμε να το πούμε για όλους μια 10ετια πίσω περιττό να πούμε όμως οτι το κωλοδάχτυλο για να σου ανοιξει το αυτί έβγαινε απο το ρουθούνι... με το που άρχισε ο κόσμος να ψωνίζει απέξω έπεσε μια κωλοσφίξη και τώρα μόνο άμα βρούνε κανα πιτσιρικά θύμα...

ααααα και το Core φοβερή κατασκεύη....τώρα ετοιμάζουμε και μεις τα δικά μας που δεν είναι καθόλου αντιγραφή Egnater.... :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ααααα και το Core φοβερή κατασκεύη....τώρα ετοιμάζουμε και μεις τα δικά μας που δεν είναι καθόλου αντιγραφή Egnater.... :roll:

 

Μελανό αυτό το σημείο, όπως και διάφορα άλλα.....

:? Η αρχή είχε γίνει όμως για διάφορους απο εμάς !

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου