Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα μεταφοράς ήχων για ROLAND-D50, και λαϊκούς ήχους plizz!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε Νίκο προς Θ Ε Ο Υ !!! από τις κουβέντες σου, κατάλαβα ότι είσαι πολύ αξιόλογο και υπεύθυνο άτομο!!! Δεν θέλω να κάνεις καμία κίνηση, και σε παρακαλώ μην αγχώνεσαι!!Αλώστε το βραδάκι, ένας φίλος θα μου δανείσει ένα ΑΤΑRI, με φορματ D50, και άπειρους ήχους όπως μου είπε!! Να δω πως θα μπορέσω να τα ρίξω στο pc, για να διαλέγω!! εκεί χωρίς να θέλω να κάνω κατάχρηση της καλοσύνης σου ,και του χρόνου σου, ίσως χρειαστώ την βοήθεια σου!!

κάτι ακόμα!! είδα πριν 5 περίπου ημέρες στη χρυσή ευκαιρία (online),μια αγγελία, για Casio, και πολύ καλούς ήχους από Amza, Κότη, απ' ότι έλεγε!! Απλός σε ενημερώνω, αν ενδιαφέρεσαι!! επίσης, είναι ένα παιδί από Κιλκίς που ασχολείται με αυτό!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ, θα τα λέμε!! Φιλικά ΓΙΑΝΝΗΣ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γιάννη όσον αφορά το Atari και πως θα μεταφέρεις τα Syx αρχεία από το Atari στο Pc θα έλεγα καλύτερα να συμβουλευτείς το Μανώλη διότι δεν το έχω κάνει ποτέ...

 

Eίμαι βέβαιος οτι δεν θα είναι κάτι δύσκολο πάντως.

 

Α ρε αυτή η τεχνολογία των 80's με τα Atari, Amiga τα Cartridge και τις Mνήμες των 256kb που κόστιζαν 50.000-60.000 δρχ τότε!!

 

Όσον αφορά το CZ-101 το έχω κάμποσο καιρό και το ξέρω καλά το όργανο και τι ήχους μπορεί ή όχι να βγάλει. Κάθε ένας που το πουλάει έχει και ήχους Kώττη και Amza...όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Αυτό που γίνεται στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι οτι και οι 2 προαναφερθέντες μουσικοί μιξάρουν τον ήχο του Casio μέσω midi με ήχους από Trinity, Triton και VL-70m κι έτσι παράγεται ενα πιο εντυπωσιακό ηχητικό αποτέλεσμα εφόσον ο ήχος αποτελεί συνδυασμό 2 ή ακόμα και παραπάνω synth. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν εννοώ οτι το Casio δεν έχει καλό ήχο ή οτι συμμετέχει μόνο ως controller με χαμηλωμένο εντελώς το volume. 

 

Τέλοσπάντων είμαι καλυμμένος σε ήχους για αυτό το όργανο με πολύ υλικό που έχω βρει και έχω φτιάξει. Όσο για τους ήχους που σου είπα για το Roland θα ψάξω και θα στους στείλω σε syx format για να τους περάσεις κατευθείαν απο το pc στο D50

 

Φιλικά Νίκος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όσους έχουν πολλά synth παλιότερα η νεότερα και ασχολούνται - πειράζουν libraries με ήχους, midi dumps κλπ, μια πολύ καλή και προχωρημένη λύση είναι το MIDI Quest της Sound Quest. Υποστηρίζει πάρα πολλά synth και δουλέυει πλέον και σαν VST plugin. Ρίξτε το μια ματιά.

 

www.squest.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου