chrismes Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2005 ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΙΑ ΜΕ 13PIN ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΙΕΡΑ ΜΟΥ ROLAND VG-88 THANKX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2005 Η σειρά i2000 φτιάχνεται στην Κορέα και κάνουν ποιοτικό έλεγχο και setup στο εργοστάσιο του Brian Moore στις ΗΠΑ. Ίσως η σειρά ι1000 να φτιάχνονται στην Κίνα. Οι custom shop είναι αμερικάνικες. Όταν είχα ακούσε μια brian moore, στυλ στρατ, με μαόνι, SD μαγνήτες HSH. την είχα σχεδόν ερωτευτεί. Δες και αγορές από εξωτερικό: Ιταλία Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2005 με ενδιαφερει και εμενα η γνωμη σας για αυτες τις κιθαρες!! 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2005 αντε βρεεεε κανενας?????????? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Τις είχα δει παλιότερα, όταν ήταν Custom εταιρία με ξεχωριστή άποψη και μου άρεσαν πολύ. Τώρα νομίζω πως είναι πολύ factory shop και υπερτιμημένες. Πολύ καλό στα λεφτά του σαν όργανο με 13 pin ειναι η Godin Freeway Maple top . Στοιχίζει καπου στα 700 Euro. Και είναι και made in USA. lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Και είναι και made in USA. Canada :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Assembled in the USA from parts hand crafted in Canada :wink: lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Τωρα φίλε Dienekes όπως το βλέπει κανεις !! lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Σημασία έχει ότι είναι καλές πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2005 πολυ "ψυχρες" κιθαρες που ισως για λιγο καιρο σε "τραβηξουν" λογω κυριλε εμφανισης,σιγουρα ομως καποια στιγμη θα καταληξουν στις αγγελιες με τα μεταχειρισμενα οργανα μια και δεν νομιζω να σε ικανοποιησουν για καιρο. παρε καλυτερα μια κλασσικη δοκιμασμενη κιθαρα..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση