kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Χουσότα (δηλ χwsta) θα είσαι μέσα; Όλο μέσα, ως το λαρύγγι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Για τους παραπονεμένους: ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ #6 ;) 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Λοιπόν έχουμε και λέμε: Μπυροποσία #5 Τόπος: Beer Academy, Βριλήσσια Ημέρα: Παρασκευή, 18 Ιουλίου Έναρξη: 9μμ Λήξη: όταν τελειώσει η μπύρα Cheers! ωραια! ελπιζω να μη βγει κατι σε νοιζ-τζαμ2 :P https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Πάμε για μπύρα!!! Μέσα κι εγώ. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Μάγκες εγώ τότε πρώτα ο Θεός θα 'μαι κάπου κοντά στην Κόρινθο, οπότε δεν αποκλείεται να πεταχτώ και του λόγου μου...Ίδωμεν. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Χαιρετώ σας! Ελλείψη κάφρου/εθελοντή για να κλείσει τη βραδιά αναλαμβάνω δράση. Ας αρχίσει ο γνωστός και καθιερωμένος χορός των πμ για επιβεβαίωση συμπεριλαμβανομένου του αριθμού ατόμων και του κινητού, όχι όπως το κλασικό τηλεγράφημα "ερχόμαστε ζώα δύο" :D :-* The beer is near. :-* υ.γ. το poll για τη #6 ανεβαίνει εντός ολίγου ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Εγώ έκανα την αρχή και έστειλα πμ... Μπύρααααααααα!!! Groll!! ;D ;D ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 θα 'μαι κάπου κοντά στην Κόρινθο.. ελα ρε πατριδα.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
onarovatis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Παιδιά όλοι μέσα για μπύρα!!!!!!!!!!!!!!! Οι ανηλικοι επιτρεπονται ε? Όλοι παιδιά της μπύρας και του βζζζ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Μάγκες απ'ότι βλέπω υπάρχει πολύ άγχος, πολύ πίεση, πολύ απωθημένο αυτές τις μέρες στο φόρουμ. Μακροχρόνιες έρευνές μου έχουν δείξει ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι κρύα μπύρα και καλή παρέα για να χαλαρώσεις. Επωφεληθείτε και δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ! Θα χάσετε γρήγορα και χωρίς κόπο τα ψωμάκια γύρω απ'τη μέση και τους περιττούς πόντους από γοφούς και περιφέρεια! ΔΩΡΟ ένα κομμάτι από κουρδισμένο Τίμιο Ξύλο Ονδούρας! Υ.Γ. O μόνος που έχει δηλώσει μέχρι τώρα είναι ο ύψηστος μπυρόβιος Vrass. Δεν πειράζει, αν δεν έρθει κανένας άλλος θα πιούμε εμείς για σας ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση