Προς το περιεχόμενο

Custom Shop 54 Clip

marathon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι, πρίν λίγο καιρό έφτιαξα μια Partcaster, http://img442.imageshack.us/img442/8235/dscn1797cc8.jpg

με CustomShop 54 μαγνήτες (νασαι καλα Supergunk...4 βίδες!!!!)

Εδώ έχω ένα ολοκληρωμένο clip της...η ερώτησή μου είναι: Eίναι αυτός ήχος Fender? (μια ζωή Gibson βλέπετε...). Η ερώτηση είναι από απλή περιέργεια γιατί και ο ήχος μου αρέσει και η αίσθηση στο χέρι είναι καταπληκτική (ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα συναρμολογούμενο μου δίνει την ίδια ικανοποίηση με τη χρυσοπληρωμένη Doublecut...).

Μερικά στοιχεία για το clip...κατευθείαν εγγραφή στη Motu με Guitar rig, παίξιμο στις 2 προτελευταίες θέσεις των μαγνητών, soft synths FM8, Wavestation και Αlbino3...σε ένα αργό latin ρυθμό. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι όσο περνάει ο καιρός αντί να γίνομαι καλύτερος κιθαρίστας γίνομαι καλύτερος στα πλήκτρα!!!!.

http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=783340&content=songinfo&songID=6610165

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο κοκκινομπορντοκόκκινο πλακάκι :P

Αρε ατμοσφαιριάρη μ εσυ.Πάντα τέτοια.Κ το πλήχτρο καλό είναι κάνει midiθαύματα πλέον.Ειδικά για τα κομμάτια που κάνεις είναι οτι πρέπει.

Υ.Γ.Τα προγραμμάτισες όλα αυτα που παίζουν ή ήταν ετοιμα κ τα βαλες να παίξουν?Ηλεκτροτύμπανο,νταμπα ντούμπα περκάσιο?Τα αλλα ντάξ φαίνονται οτι είναι χερούκλα-μίντι.Μαρέσουν οι αρμονικές σειρές που χεις ρε άνθρωπε.Θεωρια πρέπει να χεις λιωσει λίγο ε?

Το κεταρόνι είναι σκέτο στρατοδιονυσιου με στάμπα, ειδικά οταν το μπουζουκλεριάζεις είναι ο Χριστοδουλόπουλας στο "Μια νύχτα στις Αμπάρες".

Το κεταρόνι είναι σκέτο στρατοδιονυσιου με στάμπα, ειδικά οταν το μπουζουκλεριάζεις είναι ο Χριστοδουλόπουλας στο "Μια νύχτα στις Αμπάρες".

Τώρα πλάκα-πλάκα να πάω να το κάψω?????

Εκτός από το κρουστά όλα τα άλλα είναι κέντημα στο χέρι...τίποτα midi. To solo στο τέλος είναι Gr20. γενικά δεν προγραμματίζω, με το gr20 μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, όλα είναι live παίξιμο. Όσο για θεωρία...νάναι κλά το αυτί, έχω να διαβάσω νότες όπως σου έχω πεί εδώ και 30 χρόνια (ούτε τα ονόματά τους δεν ξέρω πιά!)

Τι να κάψεις ρε καμένε γκαζον-όβιε???Δώστο σε μένα αν είναι να το κάψεις.Θελω μια πιο ουδέτερη κιθαρίτσα ναούμ.

Υ.Γ.Κόψε τα λαικα σε κάνουν κακό.Αλλιως παρε μια 4χορδούμπα να κάνεις δουλειά αδερφέ...

Εμένα μια χαρά fender μου ακούγεται...σε σχέση με τη δική μου τη "μαμίσια".

Αν βέβαια έγραφες και κάτι καρφί σε έναν ενισχυτάκο χωρίς βάθη, ύψη και πλάτη, θα είχαμε καλύτερη άποψη

(α, και πολύ μου άρεσε το κλιπάκι- κοίτα να δεις το gr20 ρε...βγάζει τέτοια σαξοφωνίλα;)

(α, και πολύ μου άρεσε το κλιπάκι- κοίτα να δεις το gr20 ρε...βγάζει τέτοια σαξοφωνίλα;)

Το Gr20 γενικά δεν παίζεται. Ειδίκά με τα softsynts του υπολογιστή. Απλά θέλει απαραιτήτως reverb, λίγο delay...πείραγμα γιατί από τη μαμά του είναι ξερό

Ωραία. Θα σε "ξανατσιγκλίσω" μόλις πάρω την απόφαση να το πάρω...ήμουν κοντά αλλά το ακύρωσα λόγω εκτάκτων εξόδων.

Α, κάτι άλλο. Προσπάθησε να παίξεις λίγο με τις βιδούλες του tremolo (αυτές που το σφίγγουν στο πάνω μέρος της κιθάρας). Ξέσφιξέ τες λίγο (όλες) και μετά αφήνοντας τις μεσαίες λίγο λάσκα, βίδωνε και ξεβίδωνε τις δύο ακριανές. Θα βρεις ένα "sweet spot" που η κιθάρα θα μοιάζει σαν να "ζωντανεύει" ακόμα περισσότερο και να δονείται πιο πολύ (βάλε το χέρι σου απαλά στο headstock για να καταλαβαίνεις πότε η δόνηση γίνεται μεγαλύτερη)

Κάπου στο net το βρήκα αυτό, σκέφτηκα "τι μαλακίες λένε οι άνθρωποι", το δοκίμασα και όντως συνέβη...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου