Superfunk Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 ε,καλα απο τους......Kortez... ;D καλυτεροι ειναι... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos_007 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Άρα δηλαδή, η jtk 1 που λένε οτι έχει supers 58 κ έχει μόλις 3 εκατοστάρικα, δεν έχει πιθηκάκια κ μανανίτσες επάνω αλλα του οριτζινάλε μαμάτους μαγνήτες... σωστός? ;D http://www.enzwh.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Φαντάζομαι πρέπει να είναι πολύ παλιά cort...γιατί αν επέλεξες τους 490 αντί των mighty mite ....έχουμε πολύ διαφορετικά αφτιά :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Είναι Matsamoku Cortez..... του 197? και δεν έχω παράπονο είναι καταπληκτική κιθάρα (με τους 490 πλέον ακόμη καλύτερη). Πάντως όντως είμαι λίγο μυστήριος στον ήχο.... πχ οι Antiquity II που φοράει η Tele μου μου ακούγονται Compressαρισμένοι, οι Hot Rails Mighty Mite σε strat λίγο too much και οι GFS Lipstick άδειοι..... Ο SD Jazz με έστειλε αδιάβαστο, ενώ ο JB SD δεν μου άρεσε...... Μάλλον είμαι ανισόρροπος.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Τελικά κατάλαβα γιατί είναι καλύτεροι οι Gibson..... άνοιξα τους Cort..... και ήταν μονοί μέσα, με καπάκια Hum.... :D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Τελικά κατάλαβα γιατί είναι καλύτεροι οι Gibson..... άνοιξα τους Cort..... και ήταν μονοί μέσα, με καπάκια Hum.... :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση