X-minor Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει και το guitarfetish(.com) κάποια σώματα και αρκετά φθηνά, αλλά μη έχοντας δοκιμάσει ντεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 mighty mite....και καλά και φτηνά ;) http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Για εκει κοιταγα κι εγω, κι εχουν και το χρωμα που γουσταρω (αλλα δεν το λεω γιατι θα φαω κραξιμο) ;D :-X :-X :-X Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Για εκει κοιταγα κι εγω, κι εχουν και το χρωμα που γουσταρω (αλλα δεν το λεω γιατι θα φαω κραξιμο) ;D :-X :-X :-X για πες...surf green?? http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 έχω ένα σώμα syrf green που δεν θα χρησιμοποιήσω, σε ενδιαφέρει να βάλω photos αύριο? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Sparkle gold (κι ας το φαω το κραξιμο, μιση ντροπη δικη μου, μιση του Bonamassa απ οπου και το ειδα) ;D ;D ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Sparkle gold (κι ας το φαω το κραξιμο, μιση ντροπη δικη μου, μιση του Bonamassa απ οπου και το ειδα) ;D ;D ;D Πω πω γ@μώ!!!αν και αν είχα μια τέτοια κιθάρα να σου πώ την αλήθεια δε την έβγαζα σε live...θα αισθανόμουν πολύ κάγκουρας :-[ http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 εγω στη θεση σου θα την εκανα sunburst. relic rules... 8) :P Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μου αρεσουν οι Europe, σου λεει τιποτα? ;) ;) ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μου αρεσουν οι Europe, σου λεει τιποτα? ;) ;) ;) ανταλλασσω την EJ με αυτη του '73 που εχεις. Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση