DJSCIENCE Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια θα θελα τα φωτα σας πανω σε καποιο θεμα. Εχω στα χερια μου εναν μονοφωνικο / μικροφωνικο ενισχυτη 70 watts και βλεπω πως στην πισω οψη περαν των κλασσικων εξοδων για τα ηχεια εχει και μια εξοδο 100 volt. Ξερει καποιος να μου πει τι ακριβως συνδεουμε εκει ? Ευχαριστω πολυ DJ SCIENCE / Professional DJ / Oropos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 παλιος ε? θυμαμαι τον παλιο ενισχυτη του πατερα μου για στερεοφωνικο που ειχε κατι πριζες με τα λεπτα τα ποδαρακια αλλα 2 κλασικα.Μπαιναν πανω φωτα τα οποιο επρεπε να δουλευουν κ σαν φωτορυθμικα πραγμα που ποτε δεν κανανε.Πηρα μετα μηχανημα αλλο για να αναβοσβηνουν στον ρυθμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ηχεια 100V... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Eκεί συνδέονται οι κόρνες της παρέλασης, you know, τουρουρου του του τουρουτου του του τουρουρου τουρουρου τουρουρου 8) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 το υπολοιπο: τουρουρου του του του τουρουρου τουρουρου του ρουρουρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DJSCIENCE Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ηχεια 100V... Τα ηχεια 100 volt μπορει να ειναι ηχεια οροφης με ενα ματασχηματιστακι κολλημενο πανω τους δλδ ? Αυτα εννοεις ? DJ SCIENCE / Professional DJ / Oropos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ειδες που ηξερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DJSCIENCE Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ειδες που ηξερες; Κοιτα ... παιζω 15 χρονια μουσικη και εχω δουλεψει σε αρκετα μηχανηματα. Οταν για κατι δεν ειμαι σιγουρος , ρωταω , δεν ειναι ντροπη. Ειχα μια υπονοια αλλα δεν το ρισκαρω να συνδεσω οποιοδηποτε ηχειο σε 100 volts και να το κανω μπαρουτι ... DJ SCIENCE / Professional DJ / Oropos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 κορνες οπως ειπε ο φιλος παραπανω . αυτες που ειναι μονο για ανακοινωσεις και μοιαζουν με τηλεβοα http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 παντως οντως με μετασχηματιστακι επανω του κανεις οτι θες http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση