Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτροακουστική Academy (Όχι Taylor) ?


YNNS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε! Έχω αυτή την ηλ/ακουστική. Την είχα αγοράσει παιδί από το Λιόλιο (Θεσσαλονίκη). Το κατάστημα έχει κλείσει και δε μπορώ να βρω πληροφορίες. Serial δεν υπάρχει μόνο ότι φαίνεται στις φώτο. Γνωρίζει κανείς κάτι? Αν και πόσο θα μπορούσε να πωληθεί ως μεταχειρισμένη? Ευχαριστώ!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το κατάστημα υπάρχει σε άλλη θέση

 

https://www.liolios.gr/

 

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

Φαίνεται για Ovation και υπάρχει μια ιστοσελίδα που αναφέρει μοντέλο Academy του έτους 1978 (με πλαστικό ???? καπάκι ???). Δυστυχώς δεν έχει φωτογραφίες. Δες την: http://www.ovationgallery.com/page6stringacad.htm

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oι Academy ηταν φτηνη σειρα της Ovation, ειχαν κυκλοφορησει  διαφορα μοντελα κατα τους καιρους, η δικια σου σιγουρα δεν ειναι απο τις πρωτες τοτε στα late '70s. Αν δεν κανω λαθος, εκεινες ηταν round soundhole μοντελα φτιαγμενα πληρως απο πλαστικο, οπως σου ειπαν παραπανω. 

 

Η δικια σου φαινεται να ειναι πιο νεα, στο στυλ των Adamas. Το καπακι σιγουρα δεν ειναι solid, τωρα αν ειναι απλα laminate woods ή αν ειναι πλαστικο με ξυλινο veneer δεν ξερω να σου πω. Nα μαντεψω απο τα ηλεκτρικα την πηρες καπου στα '90s?

Σε καθε περιπτωση, δεν εχει καποια ιδιαιτερη αξια τολμω να πω, ισως γυρω στο 200αρικο on a good day? Σκεψου οτι οι τωρινες Ovation Celebrity, οι αντιστοιχες δηλαδη made in Korea Ovation, κοστιζουν καινουριες γυρω στο 500αρικο. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου