Προς το περιεχόμενο

Dreams ( part 1 )


ex-freemindgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια γευσούλα από κάτι μεγαλύτερο ( εάν όλα πάνε καλά ):

 

http://rapidshare.com/files/145172246/dreams.mp3

 

Δεν χρειάζεται επεξήγηση ο τίτλος! Για όσους πίστεψαν κι όσους θέλουν να πιστέψουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαρεσε αρκετα, dreamy οπως λες και νοσταλγικο, μπραβο. Φανταζομαι οτι θα μπουν και αλλα οργανα απο πανω ή στην συνεχεια αφου λες οτι ειναι ενα πρωτο δειγμα.

Θα περιμενω να το ακουσω ολοκληρο γιατι με προιδεαζεις για πολυ καλη δουλεια. Μια μικρη παρατηρηση μονο , αν το εγραφα εγω θα εκανα τον ηχο απο σολο λιγο πιο edgy αλλα ειναι βεβαια τι αρεσει στον κανενα. Keep going  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκετα καλο κομματι.

 

Επειδη ειμαι φανατικος οπαδος του Yanni, βρισκω οτι εχεις πολυ μεγαλες ομοιοτητες ως προς την συνθεση και στην αναπτυξη των τραγουδιων, πραγμα που δεν το βρισκω καθολου κακο.

 

Το συγκεκριμενο τραγουδι, πιστευω οτι με την προσθηκη μπασου,ντραμς θα παρει μια πιο ολοκληρωμενη μορφη και θα γινει ακομη πιο ενδιαφερον.

 

Παντα φιλικα,καλη συνεχεια.

 

 

Πρώην VARTANIS 🙂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To κομματι ουσιαστικα ειναι το πρωτο μερος κατι μεγαλυτερου. Αυτο που ισως θα αλλαξει ειναι η παραγωγη του, ωστε να "δεσει" πλεον με ολη τη συνεχεια.

Μεχρι στιγμης η μοναδικη προσθηκη ειναι περισσοτερα αναλογικα effect απο synths ( α ρε Jarre τι μας κανεις ), αλλα οχι σε σημειο που να "μπουκωσει".

Τo lead ειναι απο το K5000s της Kawai και μπορω να πω πως μ'αρεσει ετσι "μουντο", γιατι δινει ενα πιο μελαγχολικο χαρακτηρα. Η αληθεια ειναι πως αρχικα ειχα κατα νου κατι πιο edgy ( οπως το λες ), αλλα χαλαγε ολη την αισθηση.

 

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Ο προσανατολισμος του δεν ειναι παντως για Yanni, αλλα πιο Floyd κατασταση ( τωρα που μου ηρθε, πεθανε και Wright..ας αρχισω να σκεφτομαι συγκροτηματα που μισω,ε; :D ) με πειραματικα στοιχεια στην παραγωγη και πιο blues mood συνθεσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιο κοματι μονο λιγο που με ενοχλησε αυτο το lead σαν ομποε εχει πολλες μεσαιες και σου τρυπαει τα αφτια.Δοκιμασε να αφαιρεσεις λιγες .Θα συμφωνησω με τον vartani ειναι πιο κοντα στο στυλ Yanni και αν μπορουσε να το συνοδεψει ενας ντραμερ θα ηταν πιο ενδιαφερων.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου