Προς το περιεχόμενο

Kαλύτερη σχολή μουσικής τεχνολογίας;


spinner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kalispera se olous!

 

Ithela na rwtisw an kanenas gnwrizei poia einai i kaliteri sxoli mousikis texnologias stin Athina? Thelw na asxolithw me mousiki paragwgi , exw kapoies sxoles ypopsin mou alla tha me voithouse kai i apopsi sas!

 

Euxaristw! ???

 

???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γνωρίζω τίποτε για την συγκεκριμένη σχολη ,αυτό που μπορώ να σε συμβουλέψω προσωπικά είναι,όταν βγείς να ψαχτείς να μάθεις αν τα τμήματα είναι ολιγομελή,(κάτι που είναι θετικό),μην σε ενθουσιάσουν μεγάλες εγκαταστάσεις και studio,το θέμα είναι καθαρά μαθησιακό,τα υπερσύγχρονα studio είναι δευτερεύον θέμα,και στο αναφέρω αυτό γιατί πολλές σχολες πλασάρουν τις εγκαταστάσεις τους κακός θα έλεγα,από κει και πέρα,πες εδώ στο forum ποια είναι τα σχέδια σου,τι ακριβώς θέλεις να μάθεις,που θες να επεκταθείς,άσχετα με τον γενικό ορο μουσική τεχνολογία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω τελειωσα στο ΤΕΙ μουσικης τεχνολογιας και ακουστικης. Απο οτι εχουμε δει (σα φοιτητες, απο την πλευρα των καθηγητων μιας που εχουμε καλη σχεση, και σε πρωσοπικο επιπεδο) ολες οι σχετικες σχολες προσφερουν ληψη μορφοση σχετικα στο αντικειμενο και σε επιπεδο ποιοτιτας αλλα και σε επιπεδο προγραμματος σπουδων. Η ελληψη εξειδικευμενου προσωπικου με εμπειρια (εκτος ελληνικης μουσικης βιομηχανιας που κατα βαση ειναι αρπα κολα) ειναι δεδομενη. Απο την αλλη το ΤΕΙ που σπουδασα εγω ειναι στο αλλο ακρο, προσφερει πολλα περισοτερα απο οσα χρειαζεσαι με αποτελεσμα καπου καπου να χανεσαι και να μην ξερεις τι σου γινεται και αυτοματα να καθηστα την σχολη υπερβολικα δυσκολη.

 

Κατα την γνωμη μου καλυτερα θα ηταν να κοιταξεις στο εξωτερικο, το κοστος απο απλος φοιτητης στην Ελλαδα εαν βρεις μια νορμαλ σχολη μπορει να ειναι σχεδον το ιδιο. Για μενα πιστευω οτι δεν ηταν χαμενος χρονος το ΤΕΙ στο ρεθυμνο αλλα οτι εμαθα το εμαθα the hard way με αποτελεσμα να χασω και 2 χρονια απο την ζωη μου εκει μεσα...

 

Παντος οσο κοιταγα για μαστερ βρηκα BSc αρκετα καλα σε αγγλια και ολανδια. Ενδεικτικα ενα πολυ καλο πανεπιστιμιο στην Ολλανδια ειναι το Kodarts το οποιο αν το ψαξεις λιγο καλα θα δεις οτι εχει τεραστιες ευκαιριες, υποδομη, και δυνατοτητα ασκησης του αντικειμενου (μιας που στεγαζεται με σχολη μουσικολογιας, πολλα auditoriums με διαφορα ειδη μουσικης, μεχρι και live-αδικο στην καφετερια) αλλα και εκπαιδευσης.

 

Προσωπικα χτυπαω το κεφαλι μου που δεν το ειχα δει νωριτερα... ειναι κρατικο, οικονομικο και πολλα υποσχομενο.

 

Εν ολιγης, εξαντλισε τις πιθανοτητες του εξωτερικου πρωτου επιλεξεις κατι για Ελλαδα

mpoyrdes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά απλά τσεκάρετε τη SAE. Είναι ότι καλύτερο παίζει παγκοσμίως με περίπου 50 παραρτήματα σε όλο τον κόσμο. Τσέκαρε το www.sae.edu.gr και δες μόνος σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου