Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτης μπασου εως 120 ευρω


george_electron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας αγαπητοι,

 

ξερω οτι ενδεχομενως κατι τετοιο εχει απαντηθει πολλακις,αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι σχετικο για να καλυψει την απορια μου,εν τουτοις μια που ειστε πολυ εξυπηρετικα παιδια,μηπως μπορειτε να μου προτεινετε εναν ενισχυτη για ηλεκτρικο μπασο εως 120 ευρω,ο οποιος να μην ειναι για πεταμα? φυσικα προκειται για οικιακη χρηση,ευχαριστω τα μαλλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγώ τσίμπησα πάντως έναν ibanez 20W απο γνωστό κατάστημα του κέντρου,σε αυτά τα λ7 για τον ίδιο λόγο,μελέτη,και είναι μια χαρά..Κάνε μια βόλτα με το μπάσο σου στον ώμο για να δοκιμάσεις.Είναι η καλύτερη λύση..

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.thomann.de/gr/warwick_take_12.htm

Παραπάνω απο όσα λες(160€) και δεν ξέρω γιατι είναι τόσο φθηνός(σε σχέση με Ελλάδα και άλλα sites)

τον άκουσα πρόσφατα, είναι πολύ καθαρός με μοντέρνο ήχο(δλδ όχι μουντός-δεν λασπώνει)...βέβαια είναι και τα μεταφορικά...απλά αποψή μου είναι οτι αξίζει αν θες να δώσεις κάτι(λίγα) παραπάνω....μακρυά απο:behringer και laney (τα μικρά τους μοντέλα τα έχω ακούσει και "κλάνει"(sorry!) το ηχείο τους...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ για τον κοπο σας,μου δωσατε κατευθυνση,προς το παρον το δοκιμαζω στον audio ενισχυτη μου-ηχεια και ελπιζω να μην τα καψω.Θα σας πω εντυπωσεις απο την ενδεχομενη αγορα μου  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Korakios για τον warwick take 12 τον άκουσα και πραγματικά ο ήχος του μου άρεσε. Και στο thomann είναι πολύ φτηνός  τώρα , πριν από 3 εβδομάδες περίπου που το έψαχνα γιατί σκεφτόμουν να τον αγοράσω είχε σχεδόν την ίδια τιμή με τον Λογοθέτη 250 € .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου