Προς το περιεχόμενο

Αγορά από Thomann αλλά αποστολή σε ταχυδρομική θυρίδα...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο τον Thoman, αλλά αν σου τα στείλει ταχυδρομικώς, θα σου'ρθει κανονικά το ειδοποιητήριο απο τον ΕΛΤΑ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με θυρίδες.

 

Αν σου τα στείλει με κάποια courier, θα σε ειδοποιήσει η courier, οπότε θα πρέπει να δωσεις και τηλέφωνα. Λόγω πείρας σου λέω οτι καμιά courier δεν στέλνει τίποτα σε θυρίδες. Μόνο σε πάρα πολύ ειδικές περιπτώσεις.

 

Οι κούριερ συνήθως δεν ειδοποιούν παρά μόνο όταν έρθουν σπίτι σου για την παράδοση και δε νσε βρουν εκεί, οπότε σου αφήνουν σημείωμα  ;) !!

Επίσης δεν παραδίδουν πουθενά αλλού παρά μόνο στον τόπο παράδοσης που αναγράφεται στην συσκευασία και με υπογραφή και όνομα στο σκάνερ που έχουν μαζί τους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πράγματα είναι απλά: Στη θυρίδα σου θα βρεις ένα πράσινο χαρτάκι με το οποίο θα παραλάβεις το δέμα σου από την αποθήκη του ΕΛΤΑ. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση επί χρόνια αυτό γινότανε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου