Kapony Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα χρονια πολλά σε όλους! Θέλω να αλλάξω το μαγνήτη μου στη bridge είναι EMG 81 και σκέφτομαι να βάλω 85. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορα η έινια και αυτός muddy στα ρυθμικά όπως ο 81(έτσι μου "ακουγετια" εμενα τουλάχιστον) Έχετε κάποιον άλλ Έχετε κάποιον άλλο υπόψιν σας για rock/metal αλλα να έχει αυτό το "chunk" δηλαδή πιο definition στον ήχο.?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 χρονια σου πολλα. ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
woodstock Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Γεια χαρα και χρονια πολλα! δοκιμασε να βαλεις το μαγνητη λιγο πιο μακρυα απο τις χορδες. Οι EMG ειναι γενικα πολυ καθαροι μαγνητες. Ισως λασπωνει επειδη ειναι πολυ κοντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kapony Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Συγνωμη για τη γλωσσα απο συνηθεια ξεχαστικα. Ναι , την εχω ψαξει με την αποσταση και ειμαι οκ απλα λεο να βαλω κανενα μαγνητη πιο πολυ για ρυθμικα. Και με τους 81 παιζεις απλα ρωτησα για τον 85 αν εχει καμια διαφορα για να μην πεταξω τα λεφτα μου. Εχεισ ακουσει ποτε κανενα με 85? Αυτο ειναι το κακο με τουσ μαγνητες που να τους δοκιμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
woodstock Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχως αυτο ειναι το κακο με τους μαγνητες... Εγω δεν ειμαι κιθαριστας :) ειμαι μπασιστας και εχω εργαστηριο μουσικων οργανων... να σου πω την αληθεια 85 στην πισω θεση δεν εχω βαλει ποτε! εχει τυχει να βαλω 81 και στις 2 θεσεις.. ισως πισω να σου εκανε ο 89 που μπορει να σπλιταριστει με διακοπτακι και να σου δωσει λιγο πιο καθαρο και με πιο πολυ ατακα ηχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 ο 85 είναι πιο μπάσος και αν ο 81 σου φαίνεται muddy ο 85 δεν θα σου κάνει δουλειά μπορείς να δοκιμάσεις και τους active της seymour duncan ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Kατ' αρχην αν ο 81 σου φαινεται muddy (χωρις καθολου μπασα και με τοσα πριμα που εχει) δεν μπορω να φανταστω πως θα σου φαινονται ολοι οι υπολοιποι μαγνητες. ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) Μηπως δεν εχεις κανει κατι σωστα με την εγκατασταση του? Εν πασει περιπτωσει (αν και εξακολουθω να αμφισβητω το πως γινεται να ακουγεται muddy o 81) ο emg 85 σε σχεση με τον 81 ειναι πολυ πιο ζεστος, με σαφως πιο τονισμενα μπασα και χαμηλομεσαια, ακουγεται πολυ πιο natural sounding σε σχεση με τον εντελως "τεχνητο" ubermetal 81, και σαφως πιο "γεματος" τοσο σε ρυθμικα οσο και σε lead παιξιμο. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Αν ο 81 σου φαίνεται muddy, προτείνω να τσεκάρεις και τον 60 μιας και αρκετοί τον προτιμούν για bridge πλέον: http://www.emgpickups.com/displayproducts.asp?section=Guitar&categoryid=6&catalogid=173 Γράψε λάθος, για Neck τον έχουν στο Bridge Θα πρέπει να ξυρίζει τρελά :P +1 στον fenderiarh, όσες κιθάρες έχω παίξει/ακούσει με τον 81 στο bridge κάθε άλλο παρά "muddy" μου φάνηκαν. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 εγω ειχα 81 στην γεφυρα και τον αλλαξα με 85, μικρη διαφορα (πιο μπασος και πιο ζεστος), αλλα υπαρχει. Τωρα θα βαλω τον 81 neck, γιατι μου φαινεται αρκετα muddy για τα γουστα μου. MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 εισαι σιγουρος οτι εχεις καινουρια μπαταρια? αν η μπαταρια τα εχει φτυσει τοτε ο ηχος γινεται μουντος. παντος πριν τον αλλαξεις δοκιμασε τον στα 18ν ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση