Προς το περιεχόμενο

Roland GW8 - Instruments File


gsp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους, χρονια πολλα και καλη χρονια...

 

Κατοχος του πολυ αξιολογου -κατα τη γνωμη μου- GW8 και αναλωνοντας καποιες ωρες για παραγωγη ρυθμων μου χρειαστηκε το instrument definitions file για το cakewalk sonar. Δυστυχως ομως οπως και σε 1-2 αλλα σημεια στο manual αναφερεται λαθος οτι αυτα παρεχονται στο www.roland.com ή τουλαχιστον εγω δεν βρηκα τιποτα ψαχνοντας αρκετη ωρα...

 

Ετσι λοιπον θελοντας καποιος να χρησιμοποιησει προγραμμα sequencer ειναι αδυνατο παιζοντας με τους αριθμους 0-127 του general midi και των banks να διαλεξει μεταξυ των 1000 και βαλε ηχων του αρμονιου. Εκατσα λοιπον και εφτιαξα ενα τετοιο definition το οποιο φορτωνοντας στο cakewalk sonar (qbase δε δοκιμασα ακομα) εχουμε BANKS A εως G διαλεγοντας ετσι ηχους απο 1-896 με τα πραγματικα τους ονοματα οπως φαινονται στο αρμονιο.

 

Σκεφτηκα οτι ισως βοηθησει καποιους που ασχοληθουν με το θεμα και το διαθετω εδω:

http://rapidshare.com/files/179695830/RolandGW8.rar

 

Αν καποιος ασχολειται με παραγωγη ελληνικων ρυθμων και επιθυμει ανταλλαγη αρχειων ας επικοινωνησει μαζι μου με PM. Εχω επισης την δυνατοτητα να μετατρεψω οποιονδηποτε ρυθμο απο αλλο μηχανημα (γνωστο εννοειται.. Korg κλπ..) με τα σωστα οργανα για το δικο μας... ετσι αν καποιος εχει αξιολογους ελληνικους ρυθμους για μετατροπη ας μου γραψει..

 

Ευχαριστω για το χρονο σας

 

Υ.Γ. Θα ακολουθησει update του παραπανω αρχειου για την επιλογη των WORLD EURO ηχων, των drumkits και της Special Bank

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru
Δυστυχως ομως οπως και σε 1-2 αλλα σημεια στο manual αναφερεται λαθος οτι αυτα παρεχονται στο www.roland.com ή τουλαχιστον εγω δεν βρηκα τιποτα ψαχνοντας αρκετη ωρα...

Σωστά αναφέρει το manual. Το "Cakewalk SONAR INS File" υπάρχει στην ακόλουθη διεύθυνση εξ'αρχής: http://www.roland.com/synth/GW/download/cakewalk/GW-8E.zip

 

Ετσι λοιπον θελοντας καποιος να χρησιμοποιησει προγραμμα sequencer ειναι αδυνατο παιζοντας με τους αριθμους 0-127 του general midi και των banks να διαλεξει μεταξυ των 1000 και βαλε ηχων του αρμονιου.

Εάν κάποιος θέλει (χωρίς το instrument definition file) να επιλέξει κάποιον ήχο, επιλέγει κανονικά και όπως πάντα μέσω MSB,LSB,PC (CC00 , CC32 , PC).

Αλλά... και μέσω των banks. Αρκεί να γίνει σωστός υπολογισμός.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες το βρε χρυσοστομε!!!! Αδικα εφαγα τοσο χρονο να παλευω..>!!!

 

ΟΜΩΣ αν δε με γελα η μνημη μου στο manual εγραφε www.roland.com και οχι το ακριβες link που μας παραθετεις... Ακομα και τωρα προσπαθωντας να βγω εκει απο την home page μου ειναι αδυνατον!!  ??? ??? εκτος αν ειμαι τοσο στραβος και δεν το βλεπω!!!

 

Οπως και να χει ευχαριστω παντως επρεπε να σε ειχα ρωτησει! Και ενταξει, σαφως ειναι δυνατον μεσω CC00 κλπ αλλα αλλιως ειναι να εχεις ετοιμες τις banks με τα πραγματικα ονοματα των ηχων.. ;)

 

Μενει λοιπον τωρα να μας αποκαλυφθει καποια στιγμη και εφοσον εχει δυνατοτητα το hardware το πως φορτωνονται νεοι ηχοι!!

 

 

Ευχαριστω πολυ τον κ. Χναρακη και ευχομαι καλη χρονια με υγεια και χρονια πολλα!

 

Υ.Γ. και για να ειμαι πιο ακριβης, τωρα θυμηθηκα οτι η αναφορα ηταν στο manual του style converter οπου γραφει ακριβως:

 

"If you're using "SONAR," you can easily specify the bank select and program change selections by

importing the appropriate "Instrument definition file" for your instrument.

You can download the "Instrument definition file" from the following web site: http://www.roland.com .

For details, refer to the "SONAR" Owner’s Manual."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru
Ακομα και τωρα προσπαθωντας να βγω εκει απο την home page μου ειναι αδυνατον!!    εκτος αν ειμαι τοσο στραβος και δεν το βλεπω!!!

www.roland.com > Products > News .... GW series site ....

 

 

Μενει λοιπον τωρα να μας αποκαλυφθει καποια στιγμη και εφοσον εχει δυνατοτητα το hardware το πως φορτωνονται νεοι ηχοι!!

Εδώ θα περιμένουμε για λίγο καιρό ακόμα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου