Προς το περιεχόμενο

Mesa boogie mark V review


ex-geomor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 χρονια τον εφτιαχναν!  :o

 

Ο πρώτος Boogie, o "Princeton Boogie" (ένας απλός μονταρισμένος Princeton) πρωτοφτιάχτηκε το '69, και ο πρώτος πραγματικός Boogie, ο Mark I, το '72 (λάθος τα αναφέρει η Wiki αλλά βαριέμαι να πάω να διορθώνω). Άρα κανονικά 37 χρόνια φτιάχνεται και όχι 19...  ;)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 170
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ακυρώστε διακοπές, πουλήστε αυτοκίνητα, σπίτια, παιδιά, οικογένεια!  ;D

 

Οι Mark V είναι διαθέσιμοι:

 

http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?xsid=32b74550ee04edbd29c92bccec8b8e54&sw=mesa+boogie+mark+v

 

http://guitare.playback-europe.com/recherche.php?search=mesa+boogie+mark+v

 

Ήταν που ήταν καυτό το καλοκαίρι, τώρα λιώσαμε...

 

drooling_homer_MzY5CNUnEpK4.gif

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Μου εχει κανει εντυπωση η σιγουρια για το ''τελειο'' του Mark 5!! Βλεπω τον Jasemeister πολυ ζεστο ( αν δεν τον εχει παρει κιολας) κ πολυ γνωστη της σειρας Mark. O προσανατολισμος του Mark5  ειναι για ποιο high gain καταστασεις? Για ποιον λογο θα τον προτιμουσε καποιος αντι για τον lonestar? Για τα καθαρα του? Την ευελιξια του?

  Ρωταω γιατι εχω κ εγω καποια ''φαγουρα'' αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τα ηχοχρωματα των δυο σειρων , Mark k lonestar. Φανταζομαι τον lonestar ποιο bluesy k vintage κ τον Mark ποιο modern! Am I right?

Lets ...Rock!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όνειρα θερινής νυκτός φίλε μου...το G.A.S. σε πλήρη έξαρση!

 

Δεν έχω που να τον αξιοποιήσω (εκτός αν τον πηγαινοφέρνω στα studio) και θεωρώ πως μου λείπουν τα chops για ενα τέτοιο...μηχάνισμα που λέει και ο SF. Άσε που θα ξόδευα περισσότερη ώρα στο να τον σετάρω παρά να παίζω  :P

 

Η ιστορία που κουβαλάει εχει πολλά να πει...και το 1/4 των χαρακτηριστικών να είχε, πάλι θα μιλάγαμε για ενα φοβερό ενισχυτή. Δύσκολα θα έβγαζε η MESA το Mk. V χωρίς να έχει κάνει το λιγότερο καλή δουλειά.

 

Ο Mark έχει προσανατολισμό...των προηγούμενων Mark  :)

O lonestar αν θυμάμαι καλά έχει προσανατολισμό blackface twin reverb στο καθαρό, και κανάλι hi-gain που φέρνει προς Mark I (ας με διορθώσει καποιος αν κανω λάθος). Texas tone, εξου και τo ονομα  lone star (το Texas είναι γνωστό και ως "the Lone Star state").

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Παντως εχεις μια ψιλοπορωσουλα με την Mesa!!!! :) :) :) Εγω ειχα πριν 2 χρονια τον dual rectifier ( αλλη κατασταση βεβαια) αλλα δεν μπορουσα να βγαλω εναν ηχο που να με ικανοποιηση κ καταλαβα πως απλα δεν ηταν για μενα γι αυτο τον πουλησα. Mου ειχε κανει εντυπωση ομως το ''ιδιαιτερο '' eq κ η δυσκολια να πετυχω τον ηχο που ηθελα. Επρεπε να σημειωνω τις ρυθμισεις καθε λιγο κ λιγακι , μονο ετσι!!

 Απο καποια βιντεακια στο youtube εχω παρει μια ιδεα για τις 2 σειρες αλλα δεν μπορω να βρω με σιγουρια την διαχωριστικη γραμμη τους. Αυτο που ειπες φιλε Jasemeister για τον Texas tone μου φαινεται λογικο αν κ δεν ξερω κατα ποσο τα καθαρα του lonestar θα ειναι....καθαρα!!!!! Μιας κ δεν εχω ακουσει κανεναν Mark απο κοντα δεν μπορω να ξερω το ΄΄ιδιαιτερο'' του πραγματος αλλα φανταζομαι θα κολλαγα στο καθαρο τους καναλι! Ισως μας κατατοπισει καλυτερα ο φιλος SF για αυτα τα μηχανι(σ)ματα!!!!! :)

Lets ...Rock!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλα δεν μπορουσα να βγαλω εναν ηχο που να με ικανοποιηση

Γενικά οι Boogie θέλουν να ασχοληθείς αρκετά μαζί τους. Όταν όμως πετύχεις τον ήχο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου