Προς το περιεχόμενο

Μαγνητες για epiphone les paul custom?


BGkakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαλλον για σετ θα παω γιατι ουτως ή αλλως δεν θελω να διαθεσω και μια περιουσια για μαγνητες και ενισχυτη! Θα τα παρω και τα 2 σταδιακα.Πρωτα ενισχυτη (μαλλον για κανα Marshall παλι που ειναι και πιο προσιτοι στις τιμες τους) και μετα μαγνητες.Οι seymour duncan εκτος απο γνωστη μαρκα (απ'ο,τι εχω δει συζητιουνται πολυ και παιζουν και γνωστοι μουσικοι μ'αυτους) ειναι και σχετικα φθηνοι σε σχεση με EMG για παραδειγμα (τους οποιους ουτως ή αλλως δεν θα προτιμησω).Απ'την αλλη ειναι και οι bare knuckle με τους οποιους ψαχνομαι να βρω samples ή και βιντεο με ηχους.Μετα ειναι και οι DiMargio...πφφφφ...Θελει ψαξιμο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φυσικα και θελει.Εδω κιθαριστες, οχι μονο ερασιτεχνες αλλα και επαγγελματιες(που υποτιθεται οτι εχουν βρει τον ηχο τους) εχουν 3-4 η και παραπανω κιθαρες,αλλους τοσους ενισχητες,πεταλια,διαφορα σετ μαγνητες.Αυτο το σπορ που εχουμε διαλεξει και λεγετε μουσικη ειναι σαν το κουνελακι της energizer.... and going, and going, and going.Απο οποια πλευρα θες παρτο, χρημα - χρονος - ατελειωτο καψιμο σε ακουσματα ;D .Και στην τελικη οτι και να σου πουμε εμεις ειναι μονο συμβουλες παντα με την εμπειρια και τις προτιμησεις του καθενος.Απο εκει και περα το μονο που ισως κερδισεις απο αυτη τη συζητηση ειναι να ψαξεις καπως πιο συγκεκριμενα και ισως να γλιτωσεις χρονο και χρημα.

 

ΥΓ.Οσο για τους EMG μην παιρνεις και ορκο για τον ηχο.Εχουν και αλλα μοντελα εκτος απο τον 81 ;) Για να μην μιλησω με ζωντανα παραδειγματα και μας παρει η νυχτα LOL

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

His main guitar for the post-Roger Waters era Pink Floyd tours in support of A Momentary Lapse of Reason, Delicate Sound of Thunder (dubbed "Another Lapse") and The Division Bell was a Candy Apple Red '57 reissue (made in 1984) fitted with a set of EMG SA active pickups with the two standard tone controls replaced with an EMG SPC mid boost control, and an EXG treble/bass expander (which cuts the mids while boosting bass and treble). On the "On An Island" tour it was used every night of the tour on "Shine On You Crazy Diamond".

 

Ταδε εφη wikipedia για τον David Gilmour, και ας σπευσουν πολλοι να πουν οτι δεν του αρεσαν. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω οταν ειπα EMG αναφερομουν στους 81/85 οι οποιοι απ'ο,τι τους εχω ακουσει παραβγαζουν βαρυ ηχο.Καποιος αλλος EMG μπορει να ειναι πιο κοντα σ'αυτο που θελω.Δεν  αντιλεγω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι υπέρμαχος των active pickups, αλλά ακόμα και οι πέτρες ξέρουν ότι ο Gilmour προτίμησε τους SA αποκλειστικά για χρήση στα λάιβ ώστε να έχει όσο το δυνατόν πιο καθαρό και αχρωμάτιστο σήμα, μιας και οι πηγές παρεμβολών στα λάιβ τους ήταν πάρα πολλές και οι passive μονοί δεν φτούραγαν με τίποτα. Οπότε τουλάχιστον αυτός σαν παράδειγμα δεν βοηθάει και πολύ, εκτός άμα θα παίζουμε session για τη Madonna  :P

 

Βεβαίως του άρεσαν και άλλωστε γιατί να μην του άρεσαν, το παιδί είχε κάποιο γούστο  ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

;D ;D ;D

 

Απλα εχει ξαναπεσει σαν θεμα συζητησης σε διαφορα αλλα φορουμ και εχουν γινει επικες μαχες ;D Προλαβαινω για να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση και γινουν συζητησεις τυπου Fender vs Gibson ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα μαλλον για EMG θα κοιταξω.Ουτως ή αλλως η epiphone ειναι αρκετα ευελικτη σαν κιθαρα στον ηχο της οποτε δεν θα επηρεαστει δραματικα με την εννοια του να αποκτησει μονο βαρυ ηχο.Τωρα το θεμα ειναι ποιους EMG?

 

http://www.thomann.de/gr/emg_85_guitar_pickup.htm    Αυτος ειναι ο γνωστος EMG 85 ή καποιος παραπλισιος?

σκεφτομαι για το κλασικο σετ EMG 81/85 αλλα ειναι κ λιγο ακριβο...Φανταζομαι πως για να το επιλεγουν αρκετοι πρεπει να ειναι καλο σετακι.Καποια γνωμη?Θα κολλαει καλα στην κιθαρα μου?

Σορρυ αν ρωταω βλακειες αλλα δεν ειμαι κ πολυ σχετικος με μαγνητες... :-[

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωπ, σ'ευχαριστω για την πληροφορια! Γνωριζεις αν ο 60 ειναι καλος? Ειναι για την θεση bridge αυτος ε?Ή για neck?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου