Προς το περιεχόμενο

Οδηγός επιβίωσης στην οικονομική κρίση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

19) Ζητήστε από τους γνωστούς σας ότι παλιά τηλεκάρτα ή πιστωτική έχουν, κόψτε την στο γνωστό σχήμα και φτιάξτε υπέροχες πένες τζάμπα (<- πλάκα, πλάκα τόχω κάνει κάποτε...)

 

Και γω, αλλα με ταπες ποκεμον ;D ;D Η ηλικια βλεπετε :P ::)

 

Οι μπιλιτσες απο την ακρη των χορδων κανουν πολυ ωραιες χαντρουλες για χαιμαλια. Να μανι-μανι ενα εξτρα εσοδο.

 

Εγω τις μαζευω για να τις ραψω στη θηκη της κιθαρας καποια στιγμη(οταν μαθω να ραβω επαρκως :P)

What frequency are YOU getting?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνεχίζουμε:

 

26) Στις ταβέρνες όπου παραγγέλνουμε μπριζόλες, παϊδάκια, σαλάτες και λοιπά μαζεύουμε τις λεμονόκουπες και το περισσευούμενο λάδι και λεμόνι απ'τα πιάτα για να έχουμε LEMON OIL για την ταστιέρα μας. Για ξεκάρφωμα λόγω μυρωδιάς, λέμε σε όλους ότι φάγαμε τον αγλέουρα πριν λίγο.

27) Κάθε 3-4 μέρες ψαχουλεύουμε τα σκουπίδια έξω απ'το σπίτι του SUPERFUNK για χορδές μιας και τις αλλάζει κάθε 3-4 ώρες περίπου άρα κερδίζουμε ΤΣΑΜΠΑ καμιά δεκαριά σετ ανά επίσκεψη (συν το οδοντικό νήμα όπως είπαμε). Άμα τύχει και έχει αλλάξει και χορδές μπάσσου, πιάσαμε λαχείο μιας και θα αποτελέσουν το μεσημεριανό μας.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάθε 3-4 μέρες ψαχουλεύουμε τα σκουπίδια έξω απ'το σπίτι του SUPERFUNK για χορδές μιας και τις αλλάζει κάθε 3-4 ώρες

 

/start radio_arvila

Παιδια θα σας πω κατι και αν θελετε το πιστευετε. Ημουν προχθες στο σπιτι του sf και περναγε χορδες απο ενα νεο σετ σε μια κιθαρα. Πριν προλαβει να βαλει και τις 6 χορδες, αρχισε να τις αντικαθιστα με καινουριες απο νεο σετ που ανοιξε. Συνεχισε με τον ιδιο τροπο εως οτου εξαντλησε και τα 8 σετ που ειχε περισσευμα και αφησε την κιθαρα με 4 χορδες, εως οτου ερθουν οι καινουριες που παρηγγειλε online οσο ξηλωνε τις αλλες...

 

 

Μια μερα νομιζω τον ειχα δει και στην Ομονοια να ζηταει χορδες απο περαστικους ("φιλαρακο μπας και σου βρισκεται καμια μι καντινι?")  :P

 

 

/end

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άμα τύχει και έχει αλλάξει και χορδές μπάσσου, πιάσαμε λαχείο μιας και θα αποτελέσουν το μεσημεριανό μας.

 

Αλλάζει χορδές στο μπάσο του o SF;;;  :o

:)

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28) Παμε σε μαγαζια και ζηταμε να δοκιμασουμε τους αθλιοτερους solid state ενισχυτες και τις πιο φτηνιαρικες κιθαρες που εχουν. Ετσι υποσεινηδητα εξυψωνουμε τον δικο μας εξοπλισμο και αποφευγουμε τα κρουσματα ΓΚΑΣ. Και φυσικα καβατζωνουμε την πενα που μας εδωσε ο πωλητης για τη δοκιμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

29) Λες στον (άσχετο από τέτοια) ταβερνιάρη της γειτονιάς που έχει κρεμασμένη μια σάπια, σπασμένη και με σκουριασμένες χορδές (κάποιες λείπουν σίγουρα) κιθάρα της κακιάς ώρας στον τοίχο, πως την θέλεις και καλά να την δοκιμάσεις και να την φτιάξεις όσο πάει. Ο ταβερνιάρης σε πληρώνει για να την πάρεις, ενθουσιασμένος από το ενδεχόμενο αποτέλεσμα που του υπόσχεσαι.

Μετά από καμιά βδομάδα τον πληροφορείς ότι η κιθάρα δεν φτιάχνεται με τίποτα. Στη συνέχεια και αφού ξενερωμένος σου λέει να την κρατήσεις, της βγάζεις κάποιες καλλιτεχνικές φωτό τις οποίες επεξεργάζεσαι στο photoshop για να φαίνεται σούπερ ντούπερ βίνταζ κομμάτι. Ύστερα την πασάρεις στο ebay ως καρασπάνια μοναδική vintage κιθάρα του 50 και την μοσχοπουλάς σε όποιον βλαμμένο την πατήσει.

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου