marathon Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Eξηγω στο πρωτο μου Post γιατι δεν παω στον Αμερικανο. Άρα ετοιμάσου για το 3000λιαρο! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Άρα ετοιμάσου για το 3000λιαρο! Θα πουλησω το κορμι μου τι να κανω... μιας και την ψυχη μου την εχω ηδη σε υποθηκη... ξερεις σε ποιον... Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ θα λεγα να θυσιάσεις κάποια από τα λιγότερα σημαντικά χαρακτηριστικά και να πας κατά Warmoth μεριά... Στα σημαντικά σε καλύπτει. Πάρε τα κομμάτια και στα δένει ένας τεχνικός στην Ελλάδα. Μιλάμε για πολύ χαμηλότερο μπάτζετ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ θα λεγα να θυσιάσεις κάποια από τα λιγότερα σημαντικά χαρακτηριστικά και να πας κατά Warmoth μεριά... Στα σημαντικά σε καλύπτει. Πάρε τα κομμάτια και στα δένει ένας τεχνικός στην Ελλάδα. Μιλάμε για πολύ χαμηλότερο μπάτζετ. Σωστός!! ή μπορείς να πείς στον ffmakis να σου βρεί (και να σου πουλήσει) μία. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει... Makis....πελάτης!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Παιζει κι αυτο... Γμτ πρεπει να κατεβω Αθηνα να το ψαξω, καλο το Internet αλλα... Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Ελα μια βολτα απο Θεσσαλονικη για να δεις τον Παναγιωτη http://www.theartofwood.gr/ κανει παρα πολυ καλη δουλεια σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες! τελη του μηνα αρχες του επομενου περιμενω κ εγω ενα οργανο απο τον παναγιωτη.(ξερω ξερω θελετε κλιπακαια κ φωτο! :P ) Ηθελα ενα εντελως Custom οργανο. Το σχεδιασαμε μαζι να φανταστεις!(σχημα ενοω) Το καλυτερο ομως ολων ειναι για το ποσο θα ειναι παχος του μανικιου για να με βολευει στο χερι. Θα το εχει αφησει λιγο πιο παχυ κ θα σεταρει την κιθαρα με χορδες κ θα παω να δοκιμασω κ θα το τρωμε σιγα σιγα μεχρι να ερ8ει στο επιθυμητο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Ναι εχω ακουσει γι αυτον, φτιαχνει λεει ωραια μπουζουκια, εχω ενα φιλο που εφτιαξε κιθαρα ακουστικη σ αυτον. ΧΜ! να μια καλη ευκαιρια για μονοημερη αδεια απ την δουλεια! ολεεεεεε Ωραια να ρωτισω και κατι αλλο, αν κατεβω σαλονικα μες την βδομαδα, τι αλλο αξιζει να δω? παντα στα πλαισια του "custom" Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 +1 για Παναγιώτη. Μίλα μαζί του. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Dr Fret κ τον Γιαπιτζογλου A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SoulisEchoes Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Dr Fret pou einai?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση