Προς το περιεχόμενο

Ηχομόνωση για χώρο προπόνησης


ignatios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

paidia   pragmatika   to thema mo  de kolaei  se  alles  kathgories..

katarxas  sigxaritiria  gia  to forum!!

 

exw mia  erotish  !prokeitai na  anoixw  mia  sxolh polemikwn  texnwn kai auth brisketia se hmiupogeio polykatoikias  pou katoikeitai.sth proponhsh  ginontai askhseis me  sakous   kai epishs  yparxoun kai krauges,sigxronws apo 10-15  atoma.

pisteuete pws prepei o  xwros na  monothei,paroti  ginetai i proponhsh   ektos  twn  wrwn  koinhs  ushxias??an nai.ti  dynatothtes monwshs exw  se ena  xwro  100qm? tha einai apotelesmatikh  h monwsh?

 

euxaristw gia tis apanthseis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώς ήρθες στο forum φίλε! Σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά μιας και τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του Noiz. Ευχαριστώ!

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξαναγραφω εγω καθαρο για να μη σβηστει :

 

Παιδια πραγματικα το θεμα δεν κολλαει σε αλλες κατηγοριες...

 

Καταρχας συγχαρητηρια για το φορουμ!

 

εχω μια ερωτηση.προκειται να ανοιξω μια σχολη πολεμικων τεχνων και αυτη βρισκεται σε ημιυπογειο πολυκατοικιας που κατοικειται.Στην προπονηση γινονται ασκησεις με σακους και επισης υπαρχουν και κραυγες ,συγχρονως απο 10-15 ατομα.

Πιστευετε πως πρεπει ο χωρος να μονωθει,παροτι γινεται η προπονηση εκτος των ωρων κοινης ησυχιας??αν ναι,τι δυνατοτητες μονωσης εχω σε ενα χωρο 100qm?Θα ειναι αποτελεσματικη η μονωση?

 

 

ευχαριστω για τις απαντησεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα η πλειοψηφια των σχολων ετσι ειναι. Μαλλον καλο θα ηταν να εκανες καποια μονωση. οχι κατι το ιδιαιτερο και ακριβο, αλλα απλως να κοβει λιγο τις κραυγες. Ομως για τους σακους και για ομαδικα συνχρονισμενα χτυπηματα ποδιων στο παρκε πχ κατα την εκτελεση κατα, δεν ξερω αν θα χρησιμευει η μονωση. Βεβαια στην τελικη μπορει και το προβλημα να μην ειναι και τοσο μεγαλο. Κανε καμια δοκιμη να εκτιμησεις την κατασταση.

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου