Προς το περιεχόμενο

Βιβλία κ video εκμάθησης solo


supremo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικα θα ηθελα καμια καλη προταση σε βιβλιο εκμάθησης για σολο σε ηλεκτρικη κιθαρα (κατα προτιμηση στα ελληνικα) ή ακομα και αν υπαρχουν καποια βιντεο που μπορω να κατεβασω με torrent

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν θες δοκιμασε στο youtube  γραφοντας το τραγουδι η το σολο που θες και την λεξη  tutorial η lesson.. εχει αρκετα μπορει να βρεις αυτο που θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα πάρει πριν κάποια χρόνια ένα βιβλίο του Troy Stetina το Metal Lead Guitar. Εχει ωραίες ασκησούλες και ενα cd με τις ασκήσεις σε ηχο, όπως έχει και ολόκληρα σόλα στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Επίσης εξηγεί τα βασικά περί pinch harmonics, tapping, και όλα εκείνα που θεωρούνται cool στην κιθάρα.

Είναι μου φαίνεται 3 βιβλία και διαλέγεις αυτό που ταιριάζει στο επίπεδο που βρίσκεσαι, έχει ένα για αρχάριους, άλλο ένα για ξεψαρωμένους το vol.1 και άλλο ένα για προχωρημένους το vol.2.

Νομίζω ότι είχε βγάλει και κάποιο Speed techniques βιβλίο με έμφαση στην ανάπτυξη ταχύτητας αλλά δεν το έχω για να ξέρω αν είναι καλό αλλά αν ψάχνεις κάτι να σε βοηθήσει στην ταχύτητα κλπ ίσως να σου κάνει αυτό.

Anyway, εγώ τα είχα βρει όλα αυτά στο νάκα, δεν ξέρω αν υπάρχουν και αλλού αλλά εκεί σίγουρα τα έχει και μπορείς να τα ανοίξεις να δεις τι παιζει στο καθένα και να επιλέξεις αυτό που βρίσκεται στο επίπεδό σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου