Προς το περιεχόμενο

Εμπειρίες σε καταστήματα Νάκας


munchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κριμα που εδω στην επαρχια υπαρχει μονο ενα μαγαζι του Νακα, αν και υπαρχει και Ωδειο. Συνηθως αυτοι που δουλευουν εκει ειναι πραγματικοι..........να μην πω τι :-X

 

Μπηκα στο μαγαζι αυτο μονο δυο φορες: Την πρωτη φορα μπηκα γιατι εψαχνα για χωρδες elixir. Ρωταω τον τυπα στο ταμειο αν υπαρχουν οι χωρδες και μου λεει, με εντελως απαξιωτικο τροπο "εδω φιλαρακο, δεν πουλαμε elixir, πηγαινε αλλου"!

 

Τη δευτερη φορα, μπηκα μεσα μαζι με εναν φιλο μου για να πληρωσει αυτος κατι που χρωστουσε. Εκει που περιμενα λοιπον, αρχισα να παιζω λιγο πιανο. Δεν ειχα παιξει ουτε ενα λεπτο οταν ο τυπος στο ταμειο αρχισε να μου κανει παρατηρησεις, οτι και καλα δεν επρεπε να αγγιζω το εμπορευμα!

 

Αν ο Νακας συνεχισει να εχει τετοια απαξιωτικη συμπεριφορα στους υποψηφιους πελατες του, τοτε πιστευω θα χασει αυτος στην τελικη....

 

Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παντως εγω προσωπικα απο το καταστημα στη μητροπωλεως στη θεσσαλονικη ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Μπορει οι κιθαρες που εχει ο νακας να μην ειναι του γουστου μου,αλλα για ολα τα αλλα (οταν δεν αξιζει για τομαν) που εχω παει (καλωδια,audio interface μικροφωνα κ.α) ηταν οχι μονο εξυπηρετικοτατοι (μου ελυσαν απορειες σχετικα με midi κτλ) αλλα και αψογες τιμες! Συγκεκριμενα το firebox το πηρα ακριβως οσο το ειχε και ο τομαν τοτε! Στα θεματα που με βοηθησαν μαλιστα φανηκε οτι ειχαν γνωσεις και οταν κατι δεν ηξεραν μου το ελεγαν ακομπλεξαριστα (οχι σαν κατι παντογνωστες παπουδες σε αλλα μαγαζια,κυριως της επαρχιας)

 

+1 στον νακα απο μενα

Gibson Explorer.Telos

www.myspace.com/nervisequin

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού είχε μόλις φάει ο τύπος και ήταν χαρούμενος!  ;D ;D

 

Πέρα από την πλάκα, ο νάκας τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει τις τιμές του και με το -10% που έχει online είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

 

Έχω πάρει απο το νάκα τον τελευταίο χρόνο μέσω online παραγγελίας 1 ηλεκτρικό πιάνο, μια Variax, καλώδια χορδές και μπλιμπλίκια όλα μετά απο 1-2 εργασιμες μέρες σπίτι μου χωρίς μουρμούρα και σουπα μούπες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mερικές φορές σκέπτομαι ότι μάλλον παραξύπνησα και γίνομαι δύσκολος πελάτης, μετά βάζω τον εαυτό μου στην θέση του πωλητή και λέω: τι μ@λ@κ@ς γίνομαι ώρες ώρες.... από την άλλη το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις σε έναν πωλητή είναι να κάνει επιτυχημένη πώληση.... δηλ. η πώληση που θα κάνει να είναι κοντά αν όχι απόλυτα στην ανάγκη του πελάτη και να μάθει να ακούει τον πελάτη έτσι ώστε να βγάλει ασφαλή συμπέρασμα κι όχι για να αποδείξει αν πρέπει να δουλεύει εκεί μεσα (να το παίζει έξυπνος) όσο και γνώστης να είναι κάποιος θα βρεθεί ο άνθρωπος της περίπτωσης (αυτός δηλ. που θα του έχει τύχει κάτι που εμείς ούτε στο όνειρό μας δεν θα σκεπτόμαστε).

Κάποτε ξήλωσα όλο το αυτοκίνητό μου στην αντιπροσωπεία και στην εγγύηση ακόμη, διότι όταν το άφηνα να κρυώσει ντουμάνιαζε ο τόπος..... μου άλλαξαν τουρμπίνες φίλτρα, τσιμούχες καί ότι πάει στο μυαλό σας, μιλάμε για κόστος 4.000 ευρώ περίπου και μιά εβδομάδα σχεδόν δουλειά.... τελικά αφού τα έκαναν όλα καινούρια και αμάξι ντουμάνιαζε ακόμη μου προτείναν αλλαγή κινητήρα (όλα στην εγγύηση μιλάμε) με δικό τους κόστος άλλες 9.000 ευρώ..... είπα το πρόβλημά μου στο φόρουμ που γράφω και βρέθηκε ο άνθρωπος που είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα...... η βλάβη? μια ανεπίστροφη βαλβίδα αναθυμιάσεων κόστους 15euro..... φυσικά στην αντιπροσωπεία που τους το είπα οι άνθρωποι έκαναν τον σταυρό τους δεν το πίστευαν αλλά πείστηκαν όταν διορθώθηκε η βλάβη και φυσικά μετά από μένα σώθηκαν και άλλοι που τους βγήκε η ίδια κουφή περίπτωση......

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θέλω να πώ μπράβο σε κανέναν επειδή έκανε σωστά και συνηδητά την δουλειά του - το αυτονόητο δηλαδή, όμως αν με εξυπηρετούσαν με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα ξαναπήγαινα και η θετική διαφήμηση ενός ευχαριστημένου πελάτη είναι αυτή που αυξάνει το Loyalty της επιχείρησης.... νομίζω.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγω μεχρι στιγμης δεν εχω σοβαρα παραπονα απο το νακα εκτος απο το μαγαζι στην γλυφαδα που οταν του λες θελω να δω μια κιθαρα καταλαβαινει μαλλον οτι απλα θες να την δεις και οχι να την ακουσεις-παιξεις.. κυριως το παραπονο μου ειναι οτι δεν εχει μαρκες που με απασχολουν!!

 

εκει που θα ηθελα να ριξω το βαρος μου ειναι αν και offtopic ειναι η συμπεριφορα στο καταστημα του Καγμακη.. δεν μπορω να καταλαβω τι ζορια τραβανε εκει μεσα δεν μπορω να καταλαβω τι νοοτροπια εχουν και τι θελουν να πετυχουν..

 

επανηλλημενα περιστατικα ειτε με χορδες ειτε με πεταλια ειτε με κιθαρες.. αν δεν μπεις μεσα με τα λεφτα στο χερι και μια υπευθυνη δηλωση οτι θα αγορασεις σιγουρα απο αυτον και την ιδια μερα το πιο πιθανο ειναι να σου πει επιχειρηματα του στυλ ''δεν θα καταλαβεις και πολλα αμα παιξεις'' , ''το πεταλι αυτο ειναι ιδιοτροπο'' και αλλα πολλα που δεν μπορω να θυμηθω τωρα.. αα επισης θυμαμαι οτι ηθελε παλια να μου πουλησει μια κιθαρα χωρις να την δοκιμασω..(αυτον το εξηγουν μερικοι οτι δεν εχει εκθεσιακο μοντελο..)!!!

 

αν γνωριζει καποιος κατι για αυτο το φαινομενο ας το πει πολυ θα ηθελα να ξερω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

αφου τα τελευταια χρονια διαδοθηκε ,το τι συνεβαινε με thomann , αρχισαν τα μεγαλα καταστηματα (Νακας ,Στολλας κτλ) να εχουν το ενα ματι εκει . Οταν αγορασα εναν line 6 ειδα οτι η τιμη ηταν υπολογισμενη στην thomann τιμη ,κατα 20 ευρω παραπανω ,οσο τα μεταφορικα δηλαδη , οποτε και προτιμησα Νακα , για ευνοητους λογους  . Μια ενσταση εχω για το service τους που ειναι στην Παιανια και απο οτι καταλαβα απο μια προσφατη τηλ. επικοινωνια ,πρεπει να πας τον 'μηχανημα' εκει , πραγμα που δεν ειναι ευκολο για ολους πιστευω . Δεν μου αφησαν την εντυπωση οτι μπορω να αφησω ενα μηχανημα σε ενα 'τοπικο' Νακα στην περιοχη μου , και να μου το επιστρεψουν εκει , αλλα πρεπει να το παω εγω Παιανια . Ισως να μην το καταλαβα , αν ειναι ετσι ας με διορθωσει καποιος να μην δημιουργω και λαθος εντυπωσεις .

Συμφωνω με τον προηγουμενο φιλο , για ενα συγκεκριμενο καταστημα , που εχω χρονια να παω επειδη ακριβως ειχε ενα 'τουπε' στην εξυπηρετηση .

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα δεν εχει σημασια τελικα το καταστημα αλλα η διαθεση και καλη προερεση του καθε πωλητη.

Εννοειται, δεν τους υποχρεωνει κανενας να ειναι 'αφιλοξενοι'. Ως το πιο γνωστο ονομα ομως, το οποιο συνεπαγεται  πιτσιρικαδες να μπαινοβγαινουν καθημερινα και να τους ζαλιζουν, ως ενα σημειο τους δικαιολογω. Πριν 2 χρονια περιπου, τοτε ξεκινησα να γρατζουναω, στο υποκαταστημα της Κομοτηνης (πατριδα :P) ψαχνοντας να βρω ενα απλο φτηνο μπασακι και μη εχοντας ιδεα εκανα το λαθος να ρωτησω

-Καλημερα, συνεργαζεστε με squier?

-Oχι... μουσικα οργανα πουλαμε νεαρε.

-Δεν σας καταλαβαινω... (τα ειχα παρει ηδη)

-Οι squier ειναι καυσοξυλα, δεν 'ρισκαρουμε' με τετοιες εταιριες!!!

-Αυτες οι dean των 200 ευρω στη βιτρινα με τις λαχανι και ροζ ταστιερες ειναι καλυτερες λοιπον?

-Παυση...

-Καλες δουλειες σας ευχομαι.

Πραγματικα απορω πως τα βγαζουν περα τετοια καταστηματα σε μικρες πολεις, απο χορδες και πενες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το γνωστο μαγαζι στην Εμ.Μπενακη,το "τουπε" του ιδιοκτητη υπαρχει και μαλιστα περισσευει.

Θυμαμαι το '98 που πηγα να παρω ενα μπασο μαζι με 2 φιλους μου(εγω 21 χρονων τοτε),μας συμπεριφερθηκε σαν να ημασταν ενα "τιποτα", παρολο που ειχα τα λεφτα στο χερι και τελικα το αγορασα.

Παντως απο τοτε που δουλευει εκει ο πωλητης του(που ειναι και μπασιστας ;D)εγω μονο με αυτον μιλαω γιατι τουλαχιστον για εμενα ειναι πολυ εξυπηρετικος,οοοοοοταν παω εκει.

 

Για το Νακα της Γλυφαδας(χωρις να εχω παει ποτε)οντως εχω ακουσει τα χειροτερα για την εξυπηρετηση του.

 

Σχετικα με το service του Νακα,οντως αν εχεις καποιο προβλημα με το μηχανημα σου,πρεπει να το πας μονος σου στην Παιανια >:(

Fender Jazz Bass+Spector=bass

Ampeg+Mesa/Boogie=amp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου