ZombieTone Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 05/02/09 Ο Lux Interior, των θρυλικών Cramps, αφήνει την τελευταία του πνοή, στην California, από καρδιακή προσβολή... R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 :( ....bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Πραγματικά κρίμα... επί σκηνής κάθε μόριο του σώματός του ένα μικρό ηφαίστειο, εκτός σκηνής ένας από τους πιο καλοσυνάτους και έξυπνους ανθρώπους... ο μόνος που μπορούσε να τσαντίσει την Poison Ivy, όπως επίσης και ο μόνος που μπορούσε να την κάνει να χαμογελάσει επί σκηνής (εξαιρετικά σπάνιο θέαμα)... (από την ιστορική συναυλία τους στο ψυχιατρείο της Νάπα στην Καλιφόρνια το '78 - κυκλοφορεί και σε dvd το οποίο έχω, αν το πετύχετε πάρτε το οπωσδήποτε) "Rock 'n' roll is much too healthy these days..." και μόλις ξανάγινε... :-[ Αντίο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Κρίμα ο άνθρωπος... Γερνάμε ρε λούστη μου... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 εχουν που εχουν απομεινει ελαχιστοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ροκερς,εφυγε και ο Lux....το βλεπω να κλεινει τοπ μαγαζι... :'( www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 οχι ρε γαμwτο... :( παει κι o Lux wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Όταν τους είχα πρωτοδεί να παίζουν το Tear it Up στο 'URGH! A Music War' ή αντίδρασή μου ήταν "τι ειν' αυτό ρε;". Μετά από κάποια χρόνια στο Ρόδο (όταν πλέον ήξερα τι ήταν αυτό) ήταν απίστευτοι. Ο Lux είχε τρομερή ενέργεια (και η Ivy τροφοδοτούσε τις φαντασιώσεις μου για χρόνια... ;)). Από τα λίγα συγκροτήματα που κατάφεραν να χαστουκίσουν την εποχή τους. Κρίμα... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση