kostaras75 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά δεν λέω πολλά. Ενα κομματάκι ακόμα απο εμένα αναμένοντας και πάλι τη γνώμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 πολυ ωραιος το χαρηκα www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 φοβερος... ;) για πες με τι gear το ηχογραφησες;tone port ux2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 ωραιος πολυ μ αρεσε και μενα.πες μας αληθεια το gear... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george_the_jack Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Το ξαναείπα και την άλλη φορά με το empty rooms..Έχεις κορυφαιο ήχο χώρια που διάλεξες να διασκευάσεις έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κιθαριστα που δυστυχώς μόνο oi hard rockers γνωρίζουμε καθώς οι περισσότεροι (και εδώ) προτιμούν ν'ακούνε κόκκινα πιπέρια και άλλα ανταλλακτικά εεε εναλλακτικά Stuck to heavenly melodies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά ευχαριστώ πολύ και πάλι για τα καλά σας λόγια.Με κάνουν να το παλεύω οσο μπορώ περισσότερο. Το gear είναι το γνωστό. Κιθάρα ibanez js1200 και tone port ux2. Πάντα όμως με τη βοήθεια του φίλου Αντώνη όσο αφορά την ηχογράφηση μιάς και όπως έχω πεί και άλλη φορά δεν ξέρω να δουλεύω τα μεγάλα προγράμματα.Είμαι ακόμα στο cool edit!! Θα το παλέψω και αυτό όμως κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_1982 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Well done , my friend ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 ωραίος ο φίλος μπράβο !! για να καταλάβω το Tone Port εχει σχέσει με τα pod ? http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ καλο! ευγε! Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Perfect sound - perfect playing!!! ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση