Προς το περιεχόμενο

Korg PA 50 - προβληματάκι με το assignαble slider


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας συνάδελφοι.

 

Έχω ένα προβληματάκι με το assignαble slider του Korg PA 50 και βασανίζομαι εδω και καιρό.

Το manual δεν με βοηθάει καθόλου.

 

Λοιπον...

Στις "GLOBAL" ρυθμίσεις , επιλέγω αυτό το πραγματάκι, να ελέγχει την ένταση όσων παίζω στο δεξί χέρι (keyboard expression) και κανω save κανονικά.

Αυτό δεν λειτουργεί καθόλου.

Αν επιλέγξω να κανει κάτι σχετικά με τα εφέ ή VDA cutoff τότε λειτουργεί και χωρίς save. Απλά και μόνο με την επιλογή.

 

Το καλύτερο....

Όταν πηγαίνω για δουλειά (αρκετά πριν για να βρώ ακρη με αυτό), αφού προσπαθώ να "σώσω" τη ρύθμιση απο διαφορέτικές διαδρομές, πχ είμαι στα styles ή programs, κάτι γίνεται (κατι κάνω που δεν μπορώ να καταλάβω) και ξαφνικά λειτουργεί.

Την άλλη μέρα.....  πάλι τα ίδια!!

 

Μερικές φορές, απλά δεν βρίσκω την άκρη.

 

 

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

 

Ευχαριστώ πολυ!

 

???   :-[ 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που συμβαίνει και με το Pa50 αλλά και με το Pa80. Νομίζω οτι αντιλαμβάνεσαι οτι εφόσον το slider δουλεύει κανονικά στις άλλες λειτουργίες δεν έχει πρόβλημα ως hardware.

 

Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται οταν φορτώσεις στο Pa50 κάποιο σετ το οποίο περιέχει πάνω από 3 User Banks σε Programs και Styles. (Συνήθως αυτά τα σετ προέρχονται από Pa80 τα οποία έχουν σκληρό δίσκο) Όταν λοιπόν πας να κάνεις Load ολόκληρο το σετ το όργανο σου φορτώνει τις 3 πρώτες banks (όσες μπορεί δηλαδή να αποθηκεύσει) και μετά αδυνατώντας να φορτώσει τις υπόλοιπες παρουσιάζει αυτό το bug. Για να ξαναέλθει το όργανο στα κανονικά του θα πρέπει να το φέρεις πάλι στην εργοστασιακή του κατάσταση και μετά να φορτώσεις σετ το οποίο δεν θα περιέχει παραπάνω από 3 Program Banks, 3 Style Banks, και 20 Performance Banks.

 

Αν ο ήχος ή ο ρυθμός που χρειάζεσαι περιέχεται σε ένα σετ το οποίο είναι από αυτά που έχουν προέλθει από Pa80 με σκληρό τότε για να μην έχεις τέτοια προβλήματα εντόπισε τον ήχο που σε ενδιαφέρει και φόρτωσέ τον μόνο του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ.

Δεν θα το φανταζόμουν με τίποτα.

Θα το τεστάρω και θα σου πω.

 

(Αν μπω στις ρυθμισεις των performances και επιλέξω σε κάποιον ήχο "off" εκει που λεει για το slider kαι μετα το ξαναβάλω "on".... τοτε δουλεύει σε όλους τους ηχους κανονικά! Τυχαια το βρηκα...)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σε όλους, είμαι κάτοχος του Pa 50....Θέλω να έχω έτοιμους 4 ήχους ώστε πατώντας κάτι να αλλάζουν.....Ακόμη μπόρω να βάλω δικούς μου ήχους στα κουμπάκια F1.F2.....F4

Ευχαριστώ προκαταβολικά Χρήστος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου