bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Απεχει παρασαγγας απο αυτο που σκεφτομαι. Κατι σε unplugged κρεβατογρατζουνισματα με ουισκακι εχω στο μυαλο μου... Να ρωτησω και κατι αλλο, μπας και αναθερμανω λιγο το θεμα :P, τις richwood τις εχετε ακουστα? Μαλλον προκειται για μικρη εταιρια ή βιοτεχνια με την οποια συνεργαζεται το dangleberry music. Υπαρχει μια κοπια 335 που κοστιζει 290 λιρες και ειναι κουκλαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 το οτι δεν ταιριαζουν αισθητικα στα ροκομεταλ που κουτσοπαιζω Κατι σε unplugged κρεβατογρατζουνισματα με ουισκακι εχω στο μυαλο μου... Αν ήξερες και τι θες, τι καλά που θα 'τανε... 8) :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Μα υποτιθεται οτι μια τετοια κιθαρα θα με... στρωσει λιγο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση