Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία #9: ΠΑΝΚ Ή ΑΠΟΧΩΡΩ!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπυροποσία #9: ΠΑΝΚ Ή ΑΠΟΧΩΡΩ!

 

Κανιμοθριοι ανα την επικρατεια, ηγγηκεν η ωρα της πρωτης Μπυροποσιας για το 2009, ενατης στη σειρα. Οι κυριοτερες πολεις της Ελλαδας θα πνιγουν στη μπυρα και το νοιζιλικι θα ξεχειλισει στους δρομους. Ψηφιστε για τις ημερομηνιες που μπορειτε στα ακολουθα λινκς ανα πολη:

 

Αθηνα: Μπυροποσια 9.0

 

Θεσσαλονικη: Μπυροποσια 9.1

 

Γιαννενα: Μπυροποσια 9.2

 

Βολος: Μπυροποσια 9.3

 

 

Μεχρι τωρα εχω δει οτι ειναι δραστηριοι οι κατοικοι των ανωθεν αστικων συμπλεγματων. Φανταζομαι οτι Πατρα, Λαρισα, Ηρακλειο/Χανια, κτλ ειναι ενεργοι και θελουν να βρεθουν και να τα πιουν/πουν. Ας δωσουν το παρον να τους χτισω τα απαραιτητα λινκς.

 

Μολις καταληξουμε στις ημερομηνιες και αναλογως της ανταποκρισης για καθε πολη μαλλον θα ανοιγεται ξεχωριστο θρεντ. Το κεντρικο θα παραμεινει per Atheneus. Καποια στιγμη θα οριστουν και οι κατα τοπους υπευθυνοι.

 

EKTAKTO ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Ξενιτεμένοι νοιζαδες που χανετε τις Μπυροποσιες στειλτε μου πμ με τις ημερομηνιες που θα ειστε Ελλαδα, για να τις συγκεντρωσω και να κανονισω τα περαιτερω και για εσας/εμας

 

EKTAKTO ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2

Εν Αθηναις, την 27ην Μαρτίου του σωτηριου ετους 2009, εις Λεωφορον Αλεξανδρας και ωραν 9ην μετα μεσημβριας η δοκιμαστικη εκδοσις της Μπυροποσεως 9 στο ζυθοποιειο Craft πλησιον της στασεως μετρο "Αμπελοκηποι". Δηλωσατε συμμετοχες αμεσα εις τον Τσερεμονιο.

 

Τσερεμονιουσλι γιορς  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 198
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σε ένα μήνα από τώρα βρε? Εγω ψήψισα από τις πρώτες μέρες στις επιλογές για να γίνει γρήγορα. ;D :P

 

freibier.jpg

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέφτει ο Πάσχας ωρέ και συνήθως οι μπυραρίες τα μαζεύουν όσο κορυφώνεται η νηστεία, μη βρεθούμε προ απροόπτου και τη βγάλουμε με τενεκεδάκια και τσιπς απο περιπτερο.

 

Άμα καιγόμαστε οι Αθηναίοι κανονίζουμε και αυτήν την Παρασκευή την έκδοση beta, δοκιμαστικά, με συνοπτικές διαδικασίες που θα λήξουν σήμερα για να είμαστε εξασφαλισμένοι.

 

Κλασσικά 9μμ,ας πούμε στην Craft Αλεξάνδρας λόγω μετρό. Όποιος είναι μέσα δηλώνει τώρα που κληρώνει. Για ελάτε beta testers  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαρίστως να έρθω, αλλά 15 νομίζω Μαΐου ξεκινάνε οι πανελλαδικές, και δεν ξέρω μέχρι πότε θα μπορώ... :'( Αφήστε με τελευταίο και βλέπουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέχασα: Έχω ένα φρονιμίτη που με έχει πηδήξει στον πόνο, μπορώ να στείλω πμ τελευταίος και για τις 27 Μάρτη; Γιατί θέλω να έρθω, αλλά άμα είμαι σ' αυτή την κατάσταση, δεν παίζει...

 

Τι γκαντεμιά είναι αυτή με μένα φέτος! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου