elavd Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Μετά το Pandora (που σταμάτησε να παίζει εδώ και καναδυό χρόνια σε χώρες εκτός των Η.Π.Α.), έχουμε δεύτερο "πλήγμα" από το Last.fm το οποίο σταματάει να είναι πλέον δωρεάν. Πριν λίγο έλαβα αυτό το email: "Hi elavd, You're getting this email because you have been using Last.fm Radio. Today we're announcing an important upcoming change: Last.fm Radio will require a small subscription of €3.00 /month. You'll receive a 30 track free trial to try before you buy. All other Last.fm features will remain free. Why, you're probably asking? Read on about the change here: http://www.last.fm/about/subscriptionradio We hope you'll continue to support our service, - The Last.fm Team" :-\ :'( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Ειναι ΤΟΣΑ πολλα τα internet radio εκει εξω (παιζω κι εηω σε ενα) που το Last fm δεν χρειαζεται, εκτος αν θες να μαθεις το line up των..... Black Sabbath Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 To last.fm δεν το χρησιμοποιώ απλά ως e-radio. Το χρησιμοποιώ για να μου παίζει κομμάτια βασισμένα στο γούστο μου (όπως έκανε και το Pandora). Με τα κουμπάκια "Love" & "Ban" μαθαίνει ποια κομμάτια σου αρέσουν και ποια όχι, και σταδιακά σου παίζει όλο και περισσότερο κομμάτια που σου αρέσουν... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Ναι μωρε ξερω, κι εγω ακουγα country, all day long. Anyway... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 καλά, ειδικά για country είναι που δεν πρόκειται να σου λείψει ο last.fm γεμάτο από country σταθμούς είναι το δίκτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Κρίμα πραγματικά, γιατί θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του. Εγώ ούτως ή άλλως είμαι subscriber αλλά με βλέπω να το κόβω αν αρχίσει να "ξεμένει" από κόσμο. Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Θέλω από καιρό να ρωτήσω κάτι. (ε, και γιατί κρατιόσουν; ) Υπάρχει κάποια πλατφόρμα που να "κοιτάει στα μάτια" το παλιό καλό Pandora σε ό,τι αφορά στη φιλοσοφία (ξεκινάω με κάποιο αγαπημένο κομμάτι, ακούω άλλα, εγκρίνω/απορρίπτω κ.ο.κ.); ??? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 To www.deezer.com το ξέρετε; Εν τω μεταξύ κι εγώ λέω ότι ναυάγιο μου μυρίζει, μια παρόμοια περίπτωση με το Napster. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Εμενα παντωςς το last.fm συνεχιζει να παιζει οπως επαιζε... Χωρις κερμα... Ενα αλλο υποδεεστερο που χρησιμοποιω καμια φορα ειναι το www.jango.com. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 To www.deezer.com το ξέρετε; πω πω φίλε! αυτό είναι τέλειο! δεν το ήξερα Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση