Προς το περιεχόμενο

Unveiling the "Sixth Sense"


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Pattie Maes & Pranav Mistry: Unveiling the "Sixth Sense," game-changing wearable tech

 

 

Η τεχνολογικη υλοποιηση μιας 6ης αισθησης, ενα νεο μεγαλο τεχνολογικο βημα ή ενα φανταχτερο τεχνολογικο "πυροτεχνημα" ?

 

 

 

 

 

 

Απο το γνωστο media lab του MIT. Mου εστειλε το λινκ προ ολιγου ενας φιλος και μπορω να πω οτι το βρηκα αρκετα ενδιαφερον. Θυμιζει, οπως παραδεχονται και οι δημιουργοι του ολιγον το microsoft surface, αλλα και παλι ειναι αρκετα ενδιαφερον και διαφερει σε αρκετα σημεια.

 

Το ποσταρω επειδη και παλαιοτερα ειχαν γινει τετοιου στυλ συζητησεις και υπαρχουν αρκετοι που τους ενδιαφερουν τετοια θεματα και θα ηταν ωραιο να συζητουσαμε πανω σε ενα τετοιο θεμα.

 

Βλεπωντας τα σχολια κατω απο το link, αρκετα ειναι αρνητικα (θα ελεγα και κακεντρεχη για ορισμενα) και σωστα σε καποιο βαθμο. Περαν αυτου ομως, νομιζω οτι ακομα και αν δεν ειναι πολυ πρακτικο το ολο project (δεν εχει τελειωσει και ακομα, οποτε η πρακτικοτητα -ως εχει- δε θα επρεπε νομιζω να μας απασχολει) και ακομα και αν το κεντρικο concept ειναι παρμενο απο αλλου νομιζω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον...

 

 

Γνωμες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωμες?

 

Αναρωτιέμαι αν οι εφευρέτες έχουν νοιώσει ποτέ την χαρά να παίξουν κρυφτό - να έχουν φτάσει στο σημείο να ψάχνουν στα πιο απίθανα σημεία οδηγούμενοι από μία άλλη έκτη αίσθηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου