Προς το περιεχόμενο

Βehringer αξιοπιστη ως εταιρεια?


pliakosvasileios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιος τυφλός δεν ψαχνει να βρει το φως του, για αυτο και εγω θελώ να ρωτησω, αν η Βehringer ειναι αξιοπιστη ως εταιρεια. Σκοπευω να αγορασω ένα αυτοενισχυομενο μίκτη για μικρα live και λεω για 2χ400 της Βehringer. Exω και 2 ΕV s-200. Για πολυ περισσοτερα λεφτα ούτε λόγος. Είμαι μεχρι τα 1000Ε. Τι λέτε θα έχω ένα καλο αποτέλεσμα? Καλή επιλογή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω νομίζω ότι για τα λεφτά τους τα Behringer είναι μια χαρά, αν και έχουν υπάρξει πολλές αντικρουόμενες απόψεις σε παλιότερα θέματα.

 

Ποσα πργματικά κανάλια μίκτη θέλεις ?

 

Ρωτάω γιατί νομίζω είναι καλλίτερα να πάρεις χωριστό μίκτη και χωριστό ενισχυτή αν δεν σου βγαίνει μεγάλη διαφορά στα χρήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο αυτοενισχυομενος αυτός εχει 20 καναλια (ισως και περισσοτερα) μαζι με τα στερεο. Εμένα 10 μου φτάνουν. Η τιμη είναι 550Ε. Αν χρειαστω περισσότερα Watt σκεφτομαι να αγοράσω μετα ενα τελικό και να τον συνδέσω με τον αυτοενισχυόμενο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Προσωπικα χρησιμοποιω και στη δουλεια, αλλα και στο home studio μου, αρκετα μηχανηματα της Behringer. Στη δουλεια, τα επιλεγουν γιατι ειναι φτηνα, και επειδη πολλες φορες εχει τυχει μηχανημα να δεινοπαθησει σε τρελες συνθηκες ( σε θεατρο, ειναι δυσκολο να κανεις καποια αλλαγη, ακομα και αν καιγεται ενισχυτης..απλα ελπιζεις... :roll: ), δεν "λυπουνται" την αντικατασταση του...Παντως, μεχρι στιγμης εχουμε στειλει 1 φορα ενα EQ της Peavey για σερβις, και κανενα μηχανημα της Behringer ( κυριως για DI box και προενισχυσεις MIC100-MIC200 μιλαμε ).

Στο σπιτι, χρησιμοποιω μεγαλυτερη γκαμα απο behringer, και ο ηχος τους πλησιαζει αντιστοιχα μηχανηματα που ακουσα ή δοκιμασα ( οτι υπαρχει, γιατι ξερουμε το προβλημα με την Ελληνικη αγορα ) με πολυ χαμηλο κοστος. Πιστευω οτι για να επανδρωσεις ενα home studio, φτηνα και ποιοτικα, δεν υπαρχει αλλη εταιρια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου