Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Ναι μωρέ.... τρύπα την. :) Αν δεν έχεις τρυπάνια κλπ πήγαινέ την σε κάποιον άλλον. Πριν την πας, ρίχτης κάτι στο ποτό και μετά καθάρισέ την /άλλαξέ της χορδές για να νοιώθει καθαρή. ...Και διασκευή metal σε Carmina Burana (με samplακι "Μαζί θα προχωρήσουμε..."). ... Μπρρρρρρ (ρίγος). Εχε έτοιμο και το samplaki "Δε Θέλω ΟΥ" ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 "Με βάση την ετεροχρονισμένη δομική αντιπαλότητα" (εννοώντας την αθάνατη κόντρα fenderάκιδων-gibsonάκιδων βεβαίως βεβαίως) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Les Paul χωρίς pickguard ΔΕΝ ΛΕΕΙ. Αν και το σηματάκι του ΜΠΑΟΚ λέει παραπάνω. Ενναλακτικά σου προτείνω αυτοκόλητο με τον Σαβά Κωφίδη να παίζει μπάλα στον Hercules! Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Pickguard les Paul = 20 ευρω νυχοκοπτης = 1,5 ευρω Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 νυχοκοπτης = 1,5 ευρω Στα περίπτερα στην ομόνοια απο όπου αγοράζω τους vintage νυχοκόπτες μου κάνουν 1 ευρώ. Μήπως είναι τιμές χόντος σεντερ; Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 η δουλειά έγινε. Eίναι ιδέα μου ή ο ήχος μου έγινε πιο vintage? ;D Pickguard les Paul = 20 ευρω νυχοκοπτης = 1,5 ευρω και να βάζω ψεύτικα για fingerpicking και κλασσική? Apo Hondos center? Kalo gia metal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2009 Les Paul χωρίς pickguard ΔΕΝ ΛΕΕΙ. Αν και παλαιότερα συμφωνούσα, μερικές απ'τις αγαπημένες μου Les Paul είναι απίγκαρντες: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Αν τις πηγαίνει όμως??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Εχουν βγει διαφανα αυτοκολλητα pickguards που δεν θελουν ουτε τρυπημα ουτε ξεθωριαζουν το χρωμα. Γιατι δεν τα δοκιμαζεις ? Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 πορνό γυρνάμε μεσημεριάτικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση