athenap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Ανοίγω άλλο ένα θέμα για αγορά μπάσσου. :o Ένα φιλαράκι αριστερόχειρας θέλει να μάθει μπάσσο και ψάχνει ένα γύρω στα 100€. Κοίταξα στις αγγελίες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Το πιο φθηνά που βρήκα είναι αυτά και πάλι ξεφεύγουν με τα μεταφορικά: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbb400lhtbk.htm http://www.dv247.com/invt/52849/ http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Jack-Danny-YC-JB-L-Lefthand-3ToneSunburst-/art-BAS0000917-002 Παίζει να βρει τίποτα γύρω στο κατοστάρικο Αθήνα; θέλω να πω θα είναι αντίστοιχες οι τιμές με τα ονλάιν καταστήματα ή ....; Μεταχειρισμένο θα ήταν καλύτερα, αλλά το ότι είναι αριστερόχειρας δυσκολεύει την κατάσταση... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Και αριστεροχειρας και με τοσα λιγα λεφτα πολυ δυσκολα θα βρει κατι... Ως χειροτερο σεναριο, αν δε μπορεσει να διαθεσει παραπανω ισως μπορεσει να παρει καποιο δεξιο μεταχειρισμενο και να περασει τις χορδες αναποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athenap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με τις χορδές ανάποδα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον ενδείκνυται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Λοιπόν να κοιτάξει για κάνα stagg ή osmond ή για οποιαδήποτε καμένη μάρκα σε κάνα στόλλα ή σε κάνα μικρό καγαζάκι. Είχα δει νομίζω στο telesound (στο γαλάτσι πάνω στη βεϊκου είναι) κάτι μπάσσα με 120 ευρώ. μπορεί να βρει κάτι για αριστερόχειρα....παρ'όλα αυτά καλύτερα να μην δώσει τόσα λίγα λεφτά. να περιμένει 3 μήνες ακόμα να μαζέψει κάνα 200άρι τουλάχιστον και να πάρει τπτ που να μην κάνει μόνο για προσάναμα...τώρα 100 ευρώ δεν είναι ποσό για να πάρει όργανο...ένα service στο μπάσσο μαζί με αλλαγές χορδών πάει γύρω στα 50 με 60 ευρώ... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Με 100 Ευρώ; Αριστερόχειρας; Απλό Εγκεκριμένο και από τον SF (με 2 ή 3 χορδές max) ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athenap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 ;D ;D ;D ;D ;D ;D γ**άτο! πλάκα πλάκα μπορεί και να του αρέσει :o ;D ;D Λοιπόν να κοιτάξει για κάνα stagg ή osmond ή για οποιαδήποτε καμένη μάρκα σε κάνα στόλλα ή σε κάνα μικρό καγαζάκι. Είχα δει νομίζω στο telesound (στο γαλάτσι πάνω στη βεϊκου είναι) κάτι μπάσσα με 120 ευρώ. μπορεί να βρει κάτι για αριστερόχειρα....παρ'όλα αυτά καλύτερα να μην δώσει τόσα λίγα λεφτά. να περιμένει 3 μήνες ακόμα να μαζέψει κάνα 200άρι τουλάχιστον και να πάρει τπτ που να μην κάνει μόνο για προσάναμα...τώρα 100 ευρώ δεν είναι ποσό για να πάρει όργανο...ένα service στο μπάσσο μαζί με αλλαγές χορδών πάει γύρω στα 50 με 60 ευρώ... Δίκιο έχεις φίλε μου κ εγώ στη θέση του θα περίμενα λίγο. Θα του το προτείνω, αλλά είναι δική του η απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με τις χορδές ανάποδα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον ενδείκνυται... Γενικά στο μπάσσο δεν είναι και τόσο λειτουργικό το να το γυρίσεις τούμπα διότι είναι έτσι φτιαγμένοι οι μαγνήτες και έτσι σεταρισμένοι ώστε να έχουν το ίδιο sustain και στις 4 χορδές. Και η διαφορά διαμέτρου των χορδών από τη μι στην σολ θα δημιουργήσει πρόβλημα διότι έτσι και αλλιώς η ταστιέρα γέρνει ελάχιστα προς την σολ ώστε να είναι στο ίδιο ύψος οι χορδές. βέβαια αν μιλάμε για μπάσσο των 100 ευρώ σιγά μην είναι τόσο προσεγμένο... αλλα κακή ιδέα να το γυρίσεις τουμπα...πολύ κακή ιδέα... καλύτερα να μάθει σαν δεξιόχειρας... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 ;D ;D ;D ;D ;D ;D γ**άτο! πλάκα πλάκα μπορεί και να του αρέσει :o ;D ;D Υστερούν λίγο στο ηλεκτρικό κομμάτι. :( Κυκλοφορούν μόνο με έναν μαγνήτη μπουγαδοκόφινου http://www.elderly.com/new_instruments/items/WASHPUP.htm http://elderly.com//new_instruments/items/WASHTUB.htm Δεν ξέρω αν πρέπει να κουβαλάς συνέχεια το μπουγαδοκόφινο σε ειδική padded θήκη ή να έχεις την απαίτηση από τον διοργανωτή να σου έχει ένα στημένο στα gigs. Θα χε γέλιο όμως να δεις τα μούτρα του όταν το ζητήσεις .......... ;D Enjoy ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athenap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 καλύτερα να μάθει σαν δεξιόχειρας... Eτσι μπραβο, να γινομαστε και πολλοι! Αν δεν εχει ξαναπιασει εγχορδο, το οποιο ειναι και το πιο πιθανο αν κρινω απο το ποσο που σκοπευει να δωσει, δεν θα εχει και καμια διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση