Προς το περιεχόμενο

Γίνεται μαρκετερί με όστρακα σε ήδη διαμορφωμένη ακτινικά ταστιέρα;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποτέ δε μου άρεσαν τα dots :P. Εχω κολλήσει να βάλω les paul custom abalone ή  gold pearl blocks σε rosewood ταστιέρα με 12αρι radius. Γίνεται ή θα έχω πρόβλημα ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Λέει λοιπόν ο κος Παναγιώτης : 'Για να γίνει αυτό με όστρακα (mother of pearl και abalone) θα πρέπει και να αλλαχτεί όλη η ταστιέρα σας γιατί τα όστρακα είναι λεπτά και δεν μπορούν να λυγίσουν ώστε να ακολουθήσουν το radius της ταστιέρας. Αν θέλουμε να φυτέψουμε ξύλο, πέτρες ή πλαστικό τότε γίνεται να κρατήσουμε την ταστιέρα, ίσως και τα τάστα'.

Και ποιο κάτω: Ένας ακόμη περιορισμός που αφορά inlay με όστρακα σε νέα ταστιέρα είναι πως δεν πρέπει τα σχέδια να φτάνουν στα άκρα της ταστιέρας, ούτε το radius να είναι εντονότερο από 12’. Αρα καταλαβαίνω πως ΔΕΝ γίνεται...Εκτός και αν τα όστρακα που φυτευτούν σε 12αρι radius μπορούν να τριφτούν στο κέντρο όπως το φαντάζομαι...ή λέω μπούρδες ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που γράφει είναι για σχέδια πάνω στην ταστιέρα. Παρακάτω δίνει το κοστολόγιο για απλές και στάνταρ δουλειές όπως shark-tooth, block Και trapezoid inlays (όπως και τιμές).

 

Αυτό έλειπε να χρειαζόταν να αλλάξει μια ταστιέρα για να μπει mother-of-toilet-seat  :D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου