Προς το περιεχόμενο

Dime Amp


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειδα σημερα αυτο

dimeamphalf.JPG

 

Ο ανθρωπος δολοφονηθηκε πριν καποια χρονια και καποιοι χρησιμοποιουν το ονομα του για να βγαλουν χρηματα... τα σχολια δικα σας...  :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, όλο και κάποιος συγγενής θα έχει τα πνευματικά δικαιώματα για τη μουσική του (ίσως και για το nickname) και μάλλον αυτός θα έχει δώσει άδεια.

 

Δε νομίζω να έγινε αυθαίρετα - αν εννοείς κάτι τέτοιο. Οι νόμοι τους είναι αυστηροί.

 

Εξ'άλλου ο Dime θα ήταν εξαίρεση; αυτό δε γίνεται πάντα;

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λεφτά από τ'όνομά του (και πολλών άλλων - βλέπε BC Rich stealth ri  ;)) έβγαζαν και όσο ζούσε, και θα συνεχίσουν να βγάζουν μέχρι να σταματήσει να πουλάει. Απ'τη μια, βλέπεις πως η "κληρονομιά" του καλλιτέχνη δεν έφυγε μαζί του, μια και προφανώς για να τα βγάζουν πωλούνται κιόλας (όχι πως μετράει ως "κληρονομιά" αυτό, περισσότερο λέει ότι περνάει ακόμα η μπογιά του μάλλον), αλλά από την άλλη μας κακοφαίνεται και η όλη εμπορικομανία (sic), το οποίο προφανώς εκλαμβάνεται και ως απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς τον εκλιπόντα.

 

Το συμπέρασμα, ότι και να γίνει τέτοια φαινόμενα δεν θα σταματήσουν ποτέ, και πολύ αμφιβάλλω πως θα γίνει ποτέ το απαραίτητο μποϋκοτάζ... Απ'την άλλη, μόνο συγγενείς ίσως μπορούν να κάνουν κάτι, κι επίσης αμφιβάλλω αν κι αυτοί μπορέσουν να βρούν τέτοιο εξωγήινο δικηγόρο να τα βάλει με τις συγκεκριμένες εταιρίες και να νικήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η εταιρεία σε κάποιον-κάποιους ανήκει έτσι;

 

Ναι ενοειτε, δεν ειμαι σιγουρος ποιοι ειναι βεβαια... αλλα η συνεργασια τους ειναι πολυ καλη με την Ντιν, μαλλον του χωνει τα μεγαλυτερα ποσοστα, μεχρι και αντικειμενα με το ονομα του Νταιμ εχουν βγαλει τα οποια δεν θα χρησιμοποιουσε ποτε ο ιδιος... (π.χ. εκεινον τον νεκ μαγνητη απο την Ντιν)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ.. το ειχα δει αυτο το βιντεο πριν καιρο. Μονο παγουρι και παιδικο καλαθακι dime δεν εχει βγαλει ακομα η dean. Ενας απο τους λογους που δεν ηθελα να παρω κιθαρα dean dime. Παροτι μεγαλος fan κτλ κτλ η νοοτροπια της εταιρειας τελικα με απετρεψε... κ με εστειλε στην washburn!http://cgi.ebay.com/Washburn-D3-333-black-bolt-guitar-based-on-Dime-3_W0QQitemZ390056552038QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item5ad12ea666&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1205|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

 

Εδω ρε παιδια ειχαν την ευκαιρια να βγαλουν μια καλη tribute κιθαρα (dean from hell) - ιστορικη κτλ - κ βαζουν επανω licensed fr κ made in china κ 1000ευρω price tag! Πολυ αχωνευτο. Σα να λεμε να φαμε τωρα που πουλαει.

 

Οσον αφορα τον ενισχυτη, δεν ξερω - μπορει να τον πετυχαν καλα. Παντως ολοι ξερουν οτι ολη η μαγεια ηταν στα pq3/pq4 και mxr 6band eq. Κ δεν νομιζω να μπορεσαν να ενσωματωσουν τοσο ποιοτικα φιλτρα σε εναν ενισχυτη των 300$. Ας κρινουμε ομως αφου κυκλοφορησει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω εχω 5 Washburn ML και απλα τα σπανε  ;D (333 Dime Slime, 333 Snow Camo, Boogiebolt 1, Boogiebolt 1 prototype, Boogiebolt 2). Eχω και 2 Ντιν βεβαια που και αυτες ειναι πολυ καλες κιθαρες, αλλα δειχνουν λιγο ευθραυστες... (Stealth & Razorback 7). Οσο αφορα τον ενισχυτη, νομιζω υπαρχουν πολoi τρανζιστορατοι με σχεδον τον ιδιο ηχο (αν και το συγκεκριμενο βιντεο δεν ειναι για να βγαζει κανεις συμπερασματα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου