Προς το περιεχόμενο

Mαταίωση ημερών του Rockwave 2009


Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1028328&lngDtrID=253

 

Έχω μερικές συγκεκριμένες ερωτήσεις και θα ήθελα να σας τις κάνω, αν και δεν καίγομαι καθόλου να συζητήσω για τα γνωστά αιώνια τεκταινόμενα. Καταλαβαίνω την πιθανή αγανάκτηση μερικών, χωρίς πάντως να με αφορά ιδιαίτερα μιας και δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα (αν και διάφορα παρόμοια ευτράπελα τα έχω φάει με το κουτάλι και συζητήσει άπειρες φορές πριν καν το πρώτο Rockwave του '96, που τότε λεγόταν Rock of Gods). Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το θρεντ θα οξύνει τα πνεύματα, αλλά είναι στο χέρι μας το κρατήσουμε πολιτισμένο. Σας εφιστώ την προσοχή. ;)

 

Αν κάποιος γνωρίζει τις απαντήσεις θα ήθελα να ποστάρει, αν όχι απλά ας διατηρήσει την ψυχραιμία του...  :)

 

 

(α) Από την ανωτέρω είδηση του in.gr:

» Οι κάτοχοι τετραημέρου εισιτηρίου, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το 25% του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου».

Γιατί να μην λάβουν το 50% πίσω, αφού δυο ημέρες από τις τέσσερις ήδη ματαιώθηκαν? Είναι πράγματι όρος του εισιτηρίου? Αν ναι, δεν είναι καταχρηστικός?

 

(β) Από http://www.rockwavefestival.gr/2009/gr/#/news:

Αθήνα 29/6/2009

 

Η χυδαία και συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε από την ατυχέστατη ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode συνεχίζεται μέχρι σήμερα με την αδιανόητη επίθεση που δέχεται το Rockwave Festival!

 

Ενώ αυτή τη στιγμή αυτονόητα εκφράζεται συμπάθεια τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από την κοινή γνώμη σε όλους όσους έχουν πληγεί από τα ακραία για την εποχή καιρικά φαινόμενα, σε παράλληλο χρόνο τρείς -αν όχι πληρωμένοι τότε σίγουρα υποκινούμενοι –«δημοσιογράφοι», αποπειρούνται να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα της 28ης Ιουνίου και να ρίξουν λάσπη στην εταιρία και το Rockwave Festival.

 

Καταγγέλλουμε τους κύκλους που υποκινούν αυτές τις ανήκουστες επιθέσεις και στέλνουμε ένα μήνυμα σε αυτούς , που όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι…

 

Ο πολιτισμός δεν γίνεται από αχυρανθρώπους ούτε από γκάνγκστερ.

 

Αυτή η επίθεση βλάπτει και επηρεάζει στο σύνολο της το επίπεδο και την πολιτιστική παραγωγή στη χώρα μας .

 

Τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης δυστυχώς θα τα δούμε όλοι μας στο μέλλον και τότε δεν θα υπάρχει χώρος για ειρωνείες και χαμόγελα…

 

Το μόνο που υπάρχει είναι οι δεκάδες χιλιάδες fans που ήταν μαζί μας την πρώτη μέρα του Rockwave. Αυτοί που έζησαν την εμπειρία του Festival και άκουσαν μαζί μας τους Placebo, τον Μοby, τους Gogol Bordelo και όλους τους άλλους πάνω από τη σκηνή να μιλούν για το Rockwave με τα πιο θερμά λόγια.

 

Αυτή είναι η δύναμη μας.

 

Νίκος Λώρης

DIDI MUSIC

Για ποιους 3 δημοσιογράφους μιλάει? Γιατί δεν τους κατονομάζει?

 

Για την ιστορία, το Glastonbury oλοκληρώθηκε χτες με άγριες καταιγίδες, όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Παρά τις πολύ αντίξοες συνθήκες κανείς δεν πτοήθηκε, και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο διοργανωτής του Michael Eavis δήλωσε πως ήταν το καλύτερο Glastonbury που έχει δει (χαρακτηρίζοντας την καλύτερη εμφάνιση όλων των Glastonbury αυτή του Bruce Springsteen, που διήρκησε 2 ώρες και 40 λεπτά!), και πως δεν πιστεύει ότι κάποιο μελλοντικό θα το ξεπεράσει. Για όσους θέλουν να πάρουν μια πολύ μικρή γεύση από τον επαγγελματισμό με τον οποίο συμπεριφέρονται απέναντι σε 131.000 κόσμο, ας ρίξουν μια ματιά εδώ για τα αντιπλημμυρικά έργα αξίας 882 χιλιάδων ευρώ (και αυτά πρόπερσι και όχι πέρσι ή φέτος...) που με δική τους πρωτοβουλία και έξοδα έφτιαξαν: http://www.virtualfestivals.com/latest/news/3696

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

η ανακοινωσε αφορουσε για την ακυρωση της μιας ημερας και οχι της δευτερης...νομιζω οτι θα δωθουν τα λεφτα πισω κανονικα...

 

σχετικα με την βροχη, νομιζω οτι απλα την πατησαν γιατι δεν περιμεναν τετοια καταιγιδα...απ'οτι ακουσα, διαβασα και μου ειπαν επεσε τρελη μπορα..χαλαζι και χαλασμος κυριου. το μισο βουνο (πετρες κ ξυλα) επεσαν στο χωρο...φανταζομαι οτι ο μουσαμας δεν βοηθησε και πολυ.

 

απο εκει και περα το παιχνιδι το εχασε παλι η DiDi καθυστεροντας να βγαλει ανακοινωσεις και να ενημερωσει τον κοσμο εγκαιρα...το να λεει οτι γινονται προσπαθειες να παιξουν οι Killers (αν και μπορει να ηταν οντως φιλοτιμες) νομιζω οτι απλα κοροιδευουν το κοσμο....μπορει κ να φταιει ο ελληναρας μεσα μου...δεν ξερω,,,

 

 

www.LowerCut.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χτες είχαμε ξεκινήσει κανονικά από Αθήνα στις 4 το απόγευμα για να φτάσουμε γύρω στις 5 στη Μαλακάσα. Με το που παρκάρουμε και ξεκινάμε τον ποδαρόδρομο προς την είσοδο ανοίγουν οι ουρανοί. Μπόρα από τις λίγες. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Παρόλα αυτά ο κόσμος περίμενε υπομονετικά. Ρωτήσαμε τύπους από το camping και μας είπαν πως το φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά. Γυρνώντας Αθήνα για να αλλάξουμε και να ξαναπάμε στην Μαλακάσα στις 7 μαθαίνουμε πως τελικά η μέρα ακυρώνεται. Τι να τα κάνω τα 37 ευρώ που θα πάρω επιστροφή όταν χάνω Arch Enemy, Monster Magnet, WASP, Motley Crue? Και για σήμερα τι θα γίνει? Περιμένουμε τους Down τόσα χρόνια. Κάτι άκουσα πως θα ακυρωθεί και η σημερινή ημέρα. Πραγματικά πιστεύουν πως το κοινό δεν θα αρχίσει να ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ?

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να έχω ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ με το φετινό rockwave λόγω έλλειψης χρόνου και χωρίς καμία απολύτως διάθεση να κάνω το δικηγόρο κανενός, νομίζω ότι το Terravibe είναι τουλάχιστον επικίνδυνο σα χώρος σε συνθήκες κανονικής βροχής. Μην ξεχνάμε ότι ελάχιστα πιο πέρα από το Terravibe είχε παρασυρθεί ολόκληρο κομμάτι της Εθνικής Οδού πριν 10 χρόνια....η κλίση του εδάφους και οι πρόσφατες φωτιές δε νομίζω ότι βοηθάνε στην προστασία της επίμαχης περιοχής.

 

Βέβαια δε γνωρίζω τι γίνεται με τα αντιπλυμμηρικά έργα της περιοχής αλλά ΕΓΩ θα προτιμούσα να ακυρώσω κάποιες συναυλίες και να λουστώ τα παράπονα παρά να είμαι υπεύθυνος για τον πιθανό τραυματισμό (ή και χειρότερα...) κάποιων ανθρώπων που απλά ήρθαν να δουν μια συναυλία και να περάσουν καλά.

 

Μη σχολιάσω για το αλαλούμ που θα επικρατούσε στις συγκοινωνίες και στο πάρκινγκ (ειδικά στην αποχώρηση) που είναι δύσκολα τα πράγματα ακόμα και σε τέλειες καιρικές συνθήκες.

 

 

υ.γ. αυτά παθαίνετε όταν μου βάζετε τους WASP και τους Arch Enemy χαμηλότερα από Motley Crue  ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κρίμα... καλα θα κάνουν να διοργανώσουν συναυλιες επαναληπτικές μέσα στο καλοκαίρι  γιατί απο του χρόνου εγω θα διοργανωσω γκρουπακια για ιταλία αγγλία και όπου κάτσει λαιβ, (που στην τελική οικονομικότερο εισιτήριο και πολύ πιο καλές και περισσοτερες μπάντες θα έχει ! )

pla mpla

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά πιστεύουν πως το κοινό δεν θα αρχίσει να ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ?

 

Nαι, νομίζω ότι πράγματι πιστεύουν πως το κοινό δεν θα τα "σπάσει όλα". Λογικά πρέπει να νομίζουν πως έχουν να κάνουν με νοήμονα δίποδα. Άραγε είναι έτσι?

 

Πλάνα από την καταιγίδα στο http://www.rockwavefestival.gr/2009/gr/#/live (κλικ στο "28 June").

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλάνα από την καταιγίδα στο http://www.rockwavefestival.gr/2009/gr/#/live (κλικ στο "28 June").

 

Άκρως διαφωτιστικό το βιντεάκι.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως πήρα 4μερο εισιτήριο μόνο και μόνο γιατί ήθελα να δω από μία μπάντα τις 2 πρώτες μέρες και Monster Magnet και Down (και Motley Crue). Από ότι καταλαβαίνετε λοιπόν οι πιθανότητες αυτά τα συγκροτήματα να υπάρχουν ακόμη και σε ένα μήνα είναι 50-50... Ο tommy lee μπαινοβγαίνει στις φυλακές, o wyndorf στα νοσοκομεία είτε από υπερβολική δόση είτε από το ότι έχει γίνει 200 κιλά και ο anselmo με τον bower μπαινοβγαίνουν στην αποτοξίνωση ναρκωτικών τη μία μέρα και στην αποτοξίνωση αλκοόλ την άλλη...

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλάνα από την καταιγίδα στο http://www.rockwavefestival.gr/2009/gr/#/live (κλικ στο "28 June").

 

αυτο θα πει... "Περι ανεμων και υδατων"...  ;)  ;D

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου