Προς το περιεχόμενο

drum set για rec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω την γνώμη σας πάνω στο θέμα : αρχάριος – αισιόδοξος drummer ;D

Ποια τύμπανα να αγοράσω  για να βελτιωθώ στα τύμπανα και στο μέλλον να μπορώ να τα ηχογραφήσω κιόλας, με αξιοπρεπή αποτελέσματα χωρείς να χιάζετε να πάρω καλύτερα

και να διαθέσω και λιγότερα από 1000 euro μεταχειρισμένα ή καινούρια?

Δηλαδή δεν θέλω να τα πετάξω κάποια στιγμή που θα έχω άποψη για το τι είναι καλά τύμπανα

αλλά να φτάσω να τα εκτιμήσω.

Για ακουστικά τύμπανα μιλώ πάντα,  ένα set με τα βασικά.

Pearl forum ακούω, πέστε μου και εσείς.

Για μεταχειρισμένα σε ποια σημεία φαίνονται τα κακομεταχειρισμένα drums, τι να προσέξω?

Ευχαριστώ.  :D     

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα Forum είναι ένα αξιοπρεπές σετ που αν του βάλεις καλά πάνω δέρματα και πάρεις και ένα σετ καλά πιάτα θα σε ακολουθήσει πολύ καιρό και μέσα στο σπίτι και σε ηχογραφήσεις και σε live. Εναλλακτικά κοίτα τα Pearl VX τα οποία είναι μια απ τα ίδια, ένα σκαλί παραπάνω σε ήχο και σε τιμή. Θα σε συμβούλευα να μην πας παραπάνω απο αυτά (ή και τα αντίστοιχα των υπόλοιπων εταιριών) γιατί όλη η αγορά απαιτεί πιάτα δέρματα βάσεις και οτι άλλο χρειαστεί και θα ξεφύγεις σε τιμή.

Όσο για τα μεταχειρισμένα μπορείς να βρείς πολλές ευκαιρίες γενικά. Αν τύχει και δείς απο κοντά κανένα σετ πρόσεξε με το μάτι μην είναι τίποτα σπασμένο, μην υπάρχουν σκουριές σε βίδες και λοιπό hardware, αν είναι τα στεφάνια ίσια και γενικώς οτιδήποτε αλλο μπορεί να δηλώσει κακή χρήση. Γενικά πάντως αν πάρεις απο κάποιον ιδιώτη (όχι στούντιο-εταιρίες διοργάνωσης συναυλιών) ο οποίος τα είχε μέσα στο σπίτι δεν έχεις και πολλά να ψάξεις...

με 1000 ευρω απλα ΔΕΝ μπορεις να αγορασεις ενα ΠΛΗΡΕΣ σετ ντραμς επαγγελματικου (recodring) επιπεδου ,εκτος και αν μιλας μονο για ΤΥΜΠΑΝΑ (δηλ.1 ταμπουρο,1τομ,1 βαθυ & 1 κασα)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

συμφωνώ απολυτως με τον παραπάνω...με 1000 ευρω δε μπορεις να κανεισ κάτι τέτοιο...αλλα με 1000 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα μεταχειρισμένο σετ ισως και με τις βάσεις του ... από ένα καλό σετ όπως η pearl sessions....

τώρα η forum..είναι απλα ένα entry level kit....δηλαδή τι χειρότερο μπορείς από γνωστή εταιρία να πάρεις???

από προτάσεις τώρα σχετικά δεν έχω....εγώ παίζω με ταμα και αυτή θα πρότεινα σαν εταιρία και θεωρώ ότι έχει το καλύτερο value for money....αλλά ο ήχος της εταιρίας δεν ενθουσιάζει κάποιο κόσμο....

πολύ κάλό σετ για recording με κορυφαίο value for money είναι η starclassic birch/bubinga(performer)...

Τώρα με τα λεφτά που διαθέτεις θα έπαιρνα τη superstar...for sure

good luck...

Bασικα το hihat είναι νομιζω λίγο απαραίτητο  ;D ;D

Διπεταλλο βάλε αναλογα με τη μουσικη που παίζεις. Αν παίζεις jazz τι να το κάνεις πχ;;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου