Προς το περιεχόμενο

Συνδεση κονσολας σε καρτα ηχου


no name

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια του forum..Θα ηθελα να σας κανω μια μικρη ερωτηση...........Πως θα μπορουσα να συνδεσω την κονσολα μου στην καρτα ηχου  ??? ??? ???

 

η καρτα ηχου μου ειναι αυτη

 

http://www.musik-schmidt.de/images/product_images/original_images/Focusrite-Saffire-Pro-24-DSP_5.jpg

 

http://www.inta-audio.com/images/fsp24.jpg

 

 

Δυστιχως δεν εχω φωτο. και δεν θυμαμαι το μοντελο της κονσολας..........αλλα ειναι ακριβη κονσολα γυρω στα 1500 ευρο........Ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σας..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες σύνδεσης της κονσόλας σου, γενικά θα μπορέσεις να συνδέσεις την κυρία έξοδο της κονσόλας στις αναλογικές εισόδους της κάρτας ήχου. Η κάρτα σου έχει και επιλογή για πολυκάναλη ψηφιακή είσοδο ADAT. Αν έχεις πολλές εξόδους από την κονσόλα σου, όπως direct outs ή πολλά busses, θα μπορούσες να επενδύσεις σε έναν 8κάναλο ψηφιακό μετατροπέα από αναλογικό σε ψηφιακό ADAT ώστε να εκμεταλλευτείς όλα τα ταυτόχρονα σήματα που μπορείς να περάσεις στην κάρτα ήχου.

 

Αν θέλεις, ψάξε και δώσε μου το μοντέλο της κονσόλας σου, ώστε να ψάξω και να δω τι συνδέσεις έχει και τι περαιτέρω επιλογές διασύνδεσης έχεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου