Data_Panik Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 δεν εχω κατι να προσθεσω, απλα μου εχει κρεμασει το σαγονι Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Eιναι τρομερο, μπραβο τους για την δουλεια που εκαναν αλλα προσωπικα δεν βρισκω νοημα... και δεν προκειται να κοιμηθω στο ιδιο δωματιο με τις κιθαρες μου αποψε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Πωπω! Φαντάζομαι το διάβασμα που έχουν κάνει οι τύποι στη ζωή τους! :D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Πολυ ενδιαφερον αποτελεσμα. :o Θα ηταν επισης ενδιαφερον η additive synthesis με αρπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 ... και δεν προκειται να κοιμηθω στο ιδιο δωματιο με τις κιθαρες μου αποψε :P ;D ;D -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 το φαντάζεσται να παίζεται πιάνο, και κάποια στιγμή το πιάνο να γυρίσει και να σου πει: "Fuck off dude! This was awful for me!" ή κάτι τέτοιο! Θα τρελενόμουνα... Όχι γιατί το πιάνο θα μίλαγε, αλλά γιατι θα τολμούσε να έχει και γνώμη! Εγώ είμαι ο καλύτερος! ΑΠΟΧΟΡΟ! (Θεέ μου... κι εγώ;;;) ΥΓ. Ειλικρινά καταπληκτικό είναι, πάντως! Άχρηστο ίσως, αλλά καταπληκτικό! Μπορεί κάποιος έξυπνος συνθέτης να το χρησιμοποιήσει μερικές φορές, αλλά μέχρις εκεί... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Τι ειναι αυτα ρε.....ελεος ;D ;D ;D ;D Δουλεια δεν ειχε ο διαολος ταρατατζουμ ταρατατζουμ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Σιγα το πραμα. Αυτος ο τυπος το μιλουσε το πιανο δεκαετιες πριν :P http://www.youtube.com/watch?v=cIkQNti8_EU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 ΥΓ. Ειλικρινά καταπληκτικό είναι, πάντως! Άχρηστο ίσως, αλλά καταπληκτικό! Μπορεί κάποιος έξυπνος συνθέτης να το χρησιμοποιήσει μερικές φορές, αλλά μέχρις εκεί... Κ εμένα μ'αρεσε πολύ, σαν ιδέα, αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικά ευρηματικό! Αλλά δε θα θελα να πάω σε ένα ρεσιταλ και να έχει και μέρη όπου το πιάνο να λέει και καμιά δυο κουβέντες πότε πότε! ΑΠΟΧΟΡΟ! (Θεέ μου... κι εγώ;;;) Θα γινόταν κ αυτό κάποτε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Σιγα το πραμα. Αυτος ο τυπος το μιλουσε το πιανο δεκαετιες πριν :P http://www.youtube.com/watch?v=cIkQNti8_EU Τελειο. :o :o :o :o :o :o 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση