toylos Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ EXTREME ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΒΙΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ KEMAN SAMPLER ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ SAMPLER.ΕΠΙΣΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ WAV. ΜΠΟΡΟΘΝ ΝΑ ΦΩΡΤΟΘΟΥΝ ΣΑΝ SAMPLER?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Καταρχήν καλωσήρθες. Κατά δεύτερων μη γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σα να φωνάζεις.Απαγορέυεται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Στο θέμα σου τώρα νομίζω ότι το extreme διαβάζει κανονικά αρχεία wav. Θα σου το πουν όμως με σιγουριά οι έχοντες το συγκεκριμένο όργανο. Φιλικά, ninja. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toylos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Συγνώμη φίλε μου για τα κεφαλαία δεν το γνώριζα και ούτε είχα καμία τέτοια πρόθεση.ευχαριστώ για την βοήθεια σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiobox Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2009 Από αυτά που ρωτάς, δείχνεις ότι δεν πολυξέρεις πράγματα, δεν ξέρεις αγγλικά για να διαβάσεις το manual και δεν έχεις καμία διάθεση να κάτσεις να δουλέψεις πάνω στο όργανο. Το xtreme τι το πήρες? Για να μπλέξεις? 'Ολα είναι ατμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toylos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Απλα δεν εχω ξαναδουλεψει sampler και επισις δεν εχω το manual του οργανου το πηρα μεταχειρισμενο.Και σεβαστη η αποψη σου για το αν εχω ορεξη να δουλεψω πανω στο οργανο ειναι απλα η αποψη σου.Γιαυτο υπαρχουν οι ερωτησεις για να μαθαινουμε οσον.Σε ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Φίλε ρίξε μια ματιά εδώ http://www.timomusic.ch/ στα Downloads Sample Sound Φυσικά το όργανο θα το μάθεις σιγά σιγά και άσε να λένε…. Μνήμες έχεις μέσα για να μπορείς να φορτώσεις sampler????? Είναι επάνω αριστερά ένα κουτάκι που πρέπει να έχει 3 μνήμες από 32mb η κάθε μια….. Για manual κοίτα εδώ http://music.manualsonline.com/manuals/mfg/korg/korg_triton_extreme_music_workstationsampler.html Και αν δεν ξέρεις Αγγλικά σαν εμένα δηλαδή χιχιχιιχιχιχιχι κάνε copy paste το manulas εδώ http://www.google.gr/language_tools?hl=el Και σιγά σιγά να το μάθεις γιατί είναι οργανάρα........ Φιλικά.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toylos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια σου να εισαι καλα..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotakis Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Από αυτά που ρωτάς, δείχνεις ότι δεν πολυξέρεις πράγματα, δεν ξέρεις αγγλικά για να διαβάσεις το manual και δεν έχεις καμία διάθεση να κάτσεις να δουλέψεις πάνω στο όργανο. Το xtreme τι το πήρες? Για να μπλέξεις? Συγγνώμη κι ολας αλά με αυτό τον τρόπο δε βοηθάς τον φίλο αλά κι εσύ δε περνιέσαι για έξυπνος γιατί μπορεί να τον κράζεις αλά δε μας λες και τίποτα ………θα ήταν ποιο έξυπνο αφού δε θέλεις να του πεις τη λύση στο πρόβλημα να μη μιλήσεις καθόλου ……. και να μην το παίζεις μουρατιδης ι κάτι τέτοιο .. Συγγνώμη και πάλι για τον εκνευρισμό αλά μέσα σε ένα τέτοιο πόρταλ δε μπαίνουμε για να δείξουμε ποσό μάγκες και ξερόλες είμαστε λέγοντας εξυπνάδες … αλά λέγοντας πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν ένα συνάδελφο ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση