psixanwmalos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 ποιο μου προτείνετε για recording? κυρίως με ενδιαφέρουν brutals αλλά και καθαρά μη μου δώσετε Links από την shure τα έψαξα αλλά δεν πήρα αρκετή βοήθεια. πολλοί λένε πως to c είναι καλύτερο στο αυτί πάνω στη μίξη ισχύει? ποια η διαφορά των 2? ποιο είναι ποιο καινούριο? overall rating με άριστα το 10 και των 2? (την άποψη σας) η τιμή είναι ίδια, αλλά δεν ξέρω σε ποιο από τα 2 να καταλήξω.. ευχαριστώ Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 πολλοί λένε πως to c είναι καλύτερο στο αυτί πάνω στη μίξη ισχύει? Μην ακους βλακειες ,δεν υπαρχει..."μικροφωνο καλυτερο στο αυτι...μεσα στη μιξη" ::), καθε μικροφωνο εχει τη δικη του προσωπικοτητα και ενα μικροφωνο μπορει να ταιριαζει η να μη ταιριαζει με μια φωνη (και το σημαντικοτερο με εναν ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση