Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για σαμπλινγκ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά σας παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε πώς και με ποια εργαλεία θα καταφέρω να απομονώσω διάφορα στοιχεία από αρχεία ήχου. όταν λέω απομονώσω εννοώ ακόμα και την αφαίρεση των υπολοίπων οργάνων που ακούγονται ταυτόχρονα

                                                                                ευχαριστώ προκαταβολικά

 

Υ.Γ καλά θα ήταν να γινόταν ένα καλό tutorial γενικά πάνω στο σάμπλινγκ  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά αντιγράφεις (ή ηχογραφείς απ'ευθείας) το τμήμα του ήχου που σε ενδιαφέρει και του αλλάζεις τον αδόξαστο. Δεν υπάρχει μαγικό κουμπάκι που αφαιρεί τα άλλα όργανα που ακούγονται ταυτόχρονα.

Ίσως σε μερικές περιπτώσεις να πετύχεις ικανοποιητικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τεχνικές ακύρωσης φάσης από στέρεο σήματα, ή απλά κόβωντας τις "περιττές" συχνότητες, αλλά δεν υπάρχει κάποια συνταγή που να δουλεύει πάντα, και συνήθως τα αποτελέσματα χάνουν πολύ σε ποιότητα, αν και αυτό μπορεί να μην είναι πάντα κακό (βλ. filter house πχ...)

 

Από εργαλεία, εφ'όσον δουλεύεις με έτοιμα αρχεία ήχου, ένα απλό πρόγραμμα audio editor (πχ. το δωρεάν audacity) είναι ότι χρειάζεσαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου