nikoskgs Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ DIGITAL RECORDING ΑΠΟ ΤΟ DIGITAL OUTPUT TOY GT-8? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ LINE/PHONES? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Γιατί το ρωτάς. Καν'το και θα καταλάβεις την διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskgs Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΡΤΑ DIGITAL INPUT. AN EIXA HΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΓΑ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 o.k. I see. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sardas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 δεν ειμαι κατοχος της ,αλλα πιστευω οτι digital sound output δεν εχει... γι αυτο και στη 10 βαλαν usb.... έχω και δικαιώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 δεν ειμαι κατοχος της ,αλλα πιστευω οτι digital sound output δεν εχει... γι αυτο και στη 10 βαλαν usb.... εχει spdif ;) -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nik_scarlets Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 και εγω ειχα την ιδια παορια καποτε, συνεδεσα με spdif τιν gt-8 με την emu 0404, αλλα σημα στο nuendo δεν καταφερα να δω.. προφανως δεν ειχα κανει σωστες ρυθμισεις κλπ.. γωριζει κανεις πως γινεται αυτο? (πχ. τι καναλι, inputs klp) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskgs Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ MANUAL TOY GT EΞΗΓΕΙ ΤΟ DIGITAL OUTPUT. EΣΥ ΜΕ ΤΗΝ emu 0404 ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ.ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ MANUAL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν έχεις λόγο να ΦΩΝΑΖΕΙΣ, γράφε με μικρά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskgs Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Απλά μ'αρέσει να γράφω με κεφαλαία,δεν φωνάζω και δεν ήξερα ότι ενοχλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση