Προς το περιεχόμενο

βρασιμο σε peavey bandit 112


aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eγω παντως δεν εχω ακουσει Ενισχυτη πεταλι πολυεφφε με το gain sto 10 και να μην κανει θορυβο!!!!!!οταν το μαστερ του ενισχυτη ειναι πανω απο το 2,5 :P

Αλλα πιστευω με το gain sto 6-7 και το eq καλα ρυθμισμενο βγαζεις οσο γκαζι θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

τι κιθάρα έχεις; τι μαγνήτες;

 

δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα με κανετε και νιοωθω τυψεις επειδη παιζω μεταλ... :'( :'(

 

βράσε στις τύψεις σου, καλά να πάθεις  :)

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ορθογραφια ξερω ενεκα η μεγαλη ταχυτητα που γραφω !!!  ;D ;D ;D τι τα τελειωσαμε τα 2 πανεπιστημια ???  ;D ;D ;D λοιπον για να συνοψισουμε χρειαζομαι ενα noise suppressor ... επισης να ρωτησω και κατι μιας και αναφερηκα σε πεταλι , τα πεταλια compressor τι ακριβως κανουν ??? και επισης το compressor sustainer της boss εξισου τι κανει ???

 

 

καλα ε ? ουται ενα ωρθωγραφοικο λαθως δεν θα βρις σε αυτω τω μινιμα....  ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα compressor δε νομίζω να μειώσουν το θόρυβο αλλά αυτό που κάνουν είναι να "ομαλοποιούν" τις απότομες αυξήσεις/κορυφές(peaks) της έντασης (μιας κιθάρας, ενός ηχητικού σήματος γενικά) σε μια χαμηλότερη ένταση. Επίσης, ενισχύουν και τους πολύ αδύναμους ήχος ενός σήματος. Γενικά, υπάρχουν πολλά που μπορεις να δεις για τους compressors και έχουν πολλές εφαρμογές.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_range_compression

 

 

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ng100.htm (οικονομικό noise gate)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρη, μην βάζεις πεντακόσιες διαφορετικές ερωτήσεις μέσα σε ένα θρεντ. Αν επιθυμείς απαντήσεις σε διαφορετικές ερωτήσεις σου, άνοιξε καινούργια και ανεξάρτητα, και με αντιπροσωπευτικό τίτλο (ήμαρτον, τριακόσιους τίτλους αλλάζουμε κάθε μέρα...) έτσι ώστε να βγαίνει σε αναζητήσεις στο φόρουμ από μελλοντικούς αναγνώστες που θα έχουν την ίδια απορία. Επίσης, αυτό ισχύει και για σένα, με την λογική ότι μπορεί η απορία σου να έχει απαντηθεί ήδη με κατατοπιστικές συζητήσεις, τις οποίες θα βρεις αν ψάξεις.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχεις δικιο bloody sunday ομως πλεον ψιλοφοβαμαι να ανοιγω νεα θρεντ διοτι οποτε το κανω τελευταια παιρνω απαντησεις του τυπου

- αυτο εχει απαντηθει σε παλιοτερο θρεντ

- google is your friend

- κανε ενα search και θα δεις

 

το θεμα ειναι οτι η ερωτηση που εχει ο καθενας στο μυαλο του μπορει να μην ειναι απαντημενη στο 100 τοις 100 και επειδη συνηθως μετα απο τις απαντησεις που θα λαβω απο εδω θα πρεπει να δαπανησω λεφτα θελω να ειμαι σιγουρος.. επισης καποιες φορες κανοντας σερτς βρισκω απαντησεις στα θεματα μου σε γενικες γραμμες που εχουν δωθει ομως το 2004 ασ πουμε... οπως καταλαβαινεις αυτο δεν ειναι και πολυ κατατοπιστικο για εμενα διοτι απο τοτε εχουν αναπτυχθει νεες τεχνολογιες νεα προιοντα κτλ οποτε καταλαβαινεις οτι μια απαντηση του 2004 μπορει να ειναι καλη για το 2004 και οχι για το 2010.

ετσι λοιπον απο φοβο οτι η ερωτηση που θα κανω εχει απαντηθει και φοβουμενος την κατακριση προσπαθω να χωσω τις απορειες μου σε διαφορα θρεντ ωστε να μην επιβαρυνω το φορουμ... ειμαι καινουριος εδω μεσα και χω πολλες απορειες που ισως για ολους εσας που γνωριζετε πολλα να ειναι αστειες... για παραδειγμα και σε αυτο το θρεντ που μιλαμε τωρα αν ριξεις μια συνολικη ματια σε ολα τα μυνηματα θα δεις οτι καποιες φορες υπαρχει ενασ τονος ειρωνιας απο καποια παιδια... βεβαια δεν με ενοχλει καταλαβαινω το χιουμορ ομως αποθαρυνομαι απο το να κανω οτι θελω και προσπαθω να δινω περισσοτερο χωρο σε αυτους που ειναι παλαιοτεροι απο εμενα και με τροπο οσο το δυνατο πιο διακριτικο να μαθαινω πραγματα που για εμενα ειναι αγνωστα... οποτε λοιπον συγχωρατε με αν καπου καπου κανω λαθη. δεν ειναι εσκεμενα απλα προσπαθω κι εγω... ολα αυτα εκτιμοντας την δουλεια που κανετε και σε πολυ φιλικο επιπεδο τα γραφω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To "google is your friend", αν και συνήθως κακώς γράφεται, δίνεται ως απάντηση σε περιπτώσεις που μια έννοια μπορεί να έχει αναλυθεί σε τεράστια και πολύ αναλυτικά άρθρα που δεν έχουν γραφτεί εδώ (ακόμη). Το Νoiz μπορεί να σου παρέχει μεγάλη βοήθεια και άπειρες συμβουλές, αλλά δεν μπορεί να παίξει το ρόλο ενός μάνιουαλ, εγκυκλοπαίδειας ή κάποιας μορφής Wiki. Κατά τα άλλα, αν το ψαξιματάκι σου δεν σε ικανοποιεί ή σε κάνει να πελαγώνεις περισσότερο, το δηλώνεις, γίνεται απολύτως σεβαστό και κατανοητό, και προχωρούμε από εκεί πάνω στις διάφορες συγκεκριμένες και επιμέρους απορίες.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

επαναφερω αυτο το θεμα καθως υπαρχουν καποια νεα δεδομενα στο θεμα... ο συγκεκριμενος ενυσχητης εχει το κακο οτι εστω και οταν δεν εχει κιθαρα επανω κανει ενα ενοχλητικο φυσημα.εχει καλο γκαζομενο ηχο αλλα αυτο το πληρωνεις με καποια ασχημα. ετσι λοιπον τον πηγα σε εναν τεχνικο για να δει αν εχει καποιο προβλημα η αν μπορει να γινει καποια ατεντα ωστε το προβλημα εστω του φυσηματος οταν χαμηλωνεις την κιθαρα διορθωθει. ο τυπος αφου τον εψαξε ενδελεχως κατεληξε στο εξης συμπερασμα... ο ενυσχητης λειτουργει μια χαρα... το φυσημα ομως δεν ειναι λογικο... αυτο που εντοπισε λοιπον ειναι οτι τα προβληματα τα διμηουργει η προενυσχηση γιατι οτν εβαλε αλλη προενυσχηση στο τελικο ολα ηταν περηφημα... μου προτεινε λοιπν να αγορασω ενα noise gate και να το βαλω στο ενδιαμεσο σταδιο προενυσχησης και τελικου οποτε ολη την βαβουρα της προενυσχησης θα την εκοβε το νοιζ γκειτ. το θεμα ομως ειναι οτι δεν μου προτεινα καποιο συγκεκριμενο μοντελο , το μονο που μου ειπε οτι ισως to boss ns2 ασ πουμε να μην μου κανει καθως αυτο ειναι προορισμενο να κοβει μικρα σηματα , απο ενα μαγνητη κιθαρας ας πουμε και δεν ηξερε το κατα ποσο θα μπορουσε να κοψει συχνοτητες σε πολυ δυνατοτερα σηματα οπως αυτα που υπαρχουν ενδιαμεσα σε μια προενυσχ και σε ενα τελικο... εσεις τι λετε ? ποιο νοιζ γκειτ θα μπορουσε να μου κανει την δουλεια μου ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου