Προς το περιεχόμενο

Πακετο ηλ.κιθαρας + ενισχυτη?


stefano$$$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχας να σου τονισω τις βασικες διαφορες αναμεσα σε thomann/dv247...ο πρωτος δινει 3ετη εγγυηση για τα προ'ι'οντα του ενω το δευτερο μονο 1 χρονο...απλα στο δευτερο καποια προ'ι'οντα θα τα βρεις λιγο εως πολυ πιο φθηνα απο thomann...

Οσον αφορα την κιθαρα προσπαθησε αυτη που θα παραγγειλεις να τη και δοκιμασεις εδω πρωτα...απο προσωπικη πειρα...ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ :P...κ απο κει κ περα κρινε μονος σου τι σου ταιριαζει...οσον αφορα τον ενισχυτη,αφου τον θες κ για οικιακη χρηση θα σου προτεινα να τσεκαρεις κ αυτον

 

http://www.dv247.com/guitars/laney-lc15-110-guitar-combo--48809

 

και για hard rock καταστασεις σε καλυπτει..(θελω να πιστευω)

 

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καταρχας να σου τονισω τις βασικες διαφορες αναμεσα σε thomann/dv247...ο πρωτος δινει 3ετη εγγυηση για τα προ'ι'οντα του ενω το δευτερο μονο 1 χρονο...

 

Eδώ λέει τέσσερα... http://www.dv247.com/page/Terms#four-year-warranty

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δική μου πρόταση είναι να

τσεκαρεις και αυτές που έχουν και πολύ καλύτερο (κατα την ταπείνή μου γνώμη) τρέμολο από το licensed floyd της Jackson και είναι και φθηνότερες.

 

http://www.dv247.com/guitars/ibanez-s570b-rd--71417

http://www.dv247.com/guitars/ibanez-s570b-electric-guitar-white--70874

 

Συμφωνω για το τρεμολο, αλλα απο την αλλη οι Jackson εχουν ετοιμους Jazz και JB πανω, οποτε αν ειναι αυτο που θελει καθαρισε απο μαγνητες. Βεβαια να αλλαξεις τρεμολο μαλλον θα ερθει πιο ακριβα, τελος παντων οτι βολευει και οτι αρεσει :).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια εχετε δικιο στο οτι πρεπει πρωτα να δοκιμασω,το ξερω,αλλα εχω βαρεθει να ψαχνω.Jackson  βρισκω πολυ δυσκολα,κ την συγκεκριμενη σε ορισμενα μαγαζια κατ' οπιν παραγγελλιας και μονο.Μονο ibanez,epiphon,esp αντε κ καμια cort,οπου και αν παω.Απο epiphon εχω σταμπαρει 2-3,αλλα κ αυτες δεν ειναι ακριβως σε αυτο που θελω.Τωρα θα συνεχισω να ψαχνω,αν κ την συγκεκριμενη το βρισκω απιθανο να την βρω,εδω καλα καλα δεν την εχει ο thomann.Οσο για ενισχυτη,απο τη μια αξιζει να περιμενω,αλλα κ απο την αλλη πανω απο 20 watt δεν νομοιζω να παρω,αφου θελω μονο για σπιτι(λαιβ,στουντιο ηχογραφησεις κ τετοια δεν εχει  ;D)

 

Υ.Γ κριμα κ φαινεται πολυ καλη κιθαρα

αν εχετε καποια αλλη προταση,κοντα (ηχητικα) σε αυτην,θα βοηθουσε

Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στις Schecter?Είναι στο budget σου και είναι παραπάνω από αξιοπρεπή όργανα.Εκτός από τον Thomann θα τις βρεις και στον Ντούκα από Ιωάννινα(www.guitars.gr)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσο για ενισχυτη,απο τη μια αξιζει να περιμενω,αλλα κ απο την αλλη πανω απο 20 watt δεν νομοιζω να παρω,αφου θελω μονο για σπιτι(λαιβ,στουντιο ηχογραφησεις κ τετοια δεν εχει  ;D)

 

Ξέχασα να σου πώ να μη σε φοβίζουν τα 50watt του μάρσαλ σε σχέση με τα 20 - 15Watt αλλων ενισχυτών δεν θα δείς μεγάλη διαφορά στην ένταση (πόσο μαλλον διπλάσιασμο κτλ. εχει συζητηθεί και στο παρελθόν , αν κάνεις search λογικά θα το βρεις)

πιο πολύ headroom στο καθαρό σου κανάλι θα έχεις και εννοειται οτι δεν χρειάζεται να τον βάλεις τέρμα  για να παίξει καλά , ειδικά όταν το Drive που θες να πάρεις απο τον ενισχυτη στο δίνουν οι προενισχύτριες και όχι οι τελικές. (για Power amp distortion όντως προτείνεται κάτι πιο μικρό σε βατ). Τέλος τον ενισχυτή να τον αγοράσεις πρώτα από όλα για τον ήχο του και μετά για τα watt του.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια εχετε δικιο στο οτι πρεπει πρωτα να δοκιμασω,το ξερω,αλλα εχω βαρεθει να ψαχνω.Jackson  βρισκω πολυ δυσκολα,κ την συγκεκριμενη σε ορισμενα μαγαζια κατ' οπιν παραγγελλιας και μονο.Μονο ibanez,epiphon,esp αντε κ καμια cort,οπου και αν παω.

 

Δε μας ειπες που εισαι! Στην Αθηνα παντως παιζουν και Jackson, τωρα απο μοντελα σιγουρα οχι ολα, αλλα νομιζω κυκλοφορουν Pro series σε μαγαζια να παρεις μια ιδεα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η s570B , εχει πολλές διαφορές από μια Prestige RG ?

Παραπάνω προτείνατε αυτή --->

http://www.dv247.com/guitars/ibanez-s570b-electric-guitar-white--70874

 

εγω εχω παντως μια ibanez RG prestige με dimarzio , αν και δεν πολυασχολούμαι μαζί της , είμαι πολύ ευχαριστημένος.

- Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί είμαστε στο ψάξιμο με ένα φιλαράκι , και όλοι του λένε να πάρει την s570B εκτός από μένα που επιμένω σε RG.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηρακλειο μενω,κ κοιταξα στα μουσικαδικα της πολης αλλα τζιφος.Λες να ανεβω Αθηνα? ;D ;D ;D

Να ρωτησω κ κατι αλλο...ειναι προτιμοτερο λετε να καταληξω σε κεφαλη?σκεφτομουν να παρω litlle giant με καμπινα 2*12'',που να μου μεινει κ η καμπινα σε περιπτωση που δεν με βγαζει το gain l.g με mt-2 κ να αγορασω μονο κεφαλη αργοτερα.Οσο για τον 50αρη μαρσαλ θα το ψαξω φιλος,αλλα μου φαινεται δυσκολο,αφου τον 15αρη τραντζιστορ μετα βιας τον παω στο 4-5.Ειναι πικρα σε μικρο δωματιο να ειναι δυνατα,εγω τουλαχιστον δεν την παλευω...τεσπα περιμενω τις γνωμες σας......

 

Υ.Γ σε αυτο με τα βαττ εχεις δικιο,πρωτα κοιταμε ηχο κ μετα βαττ,απλα πρεπεινα κοιταμε κ βαττ για να τον ευχαριστηθουμε κιολας

Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου