Chris.Dem. Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Για χαρα σε ολους. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Κατα την διαρκεια αναπαραγωγης της μιξης μου μεσα απ το cubase ολα ακουγονται τοσο ωραια και λαμπερα,οταν ομως το κανω εξπορτ ακουω κατι τελειως διαφορετικο και σαφως πολυ κακοηχο. Συγκεκριμενα,ακουω boostαρισμενα τα χαμηλα απο 60 μεχρι 200 χοντρικα καθως και τις μεσσαιες συχνοτητες πολυ βρωμικες.Γενικα ενα ματσο χαλια. Το export φυσικα και γινεται σε wave format,24bit και 44.1 sampling rate. Σημειωνω πως τα levels και το master μου δεν peakαρουν καθολου. Δουλευω σε cubase sx3,πανω σε διπυρινο 2.66,4 γιγα και η καρτα ηχου ειναι μια Lexicon omega αν και δεν νομιζω να ευθυνεται αυτη. Γιατι μπορει να μου συμβαινει αυτο; Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 τσεκαρε την ποιοτητα την οποια κανεις save !! 8-) Music its a way of life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Εσυ δηλαδη σε τι ακριβως ποιοτητα κανεις save? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 dither Δες στο cubase (δεν το ξερω,εγω δουλευω sonar και ειναι ετσι),στις ρυθμισεις για το export αν υπαρχει προεπιλογη dithering Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Μετα απο που το ακους? Windows media player ? Winamp? Μηπως εχεις ενεργοποιησει καποιο eq και εχεις ξεχασει να το κλεισεις? Εγω τα eq των players τα εχω παντα απενεργοποιημενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Το ακουω απο WinMP και φυσικα απενεργοποιημενα τα παντα. Δες στο cubase (δεν το ξερω,εγω δουλευω sonar και ειναι ετσι),στις ρυθμισεις για το export αν υπαρχει προεπιλογη dithering Οχι,δεν υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Ισως να φταίει η κάρτα ήχου εαν έχεις κάνει λάθος ρυθμίσεις. Δοκίμασε να ανεβάσεις το buffer size. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Yπαρχει καποια στανταρ τιμη για το buffer size κατα το export? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 έχω συναντήσει σε άλλο σενάριο θέμα με παραμόφωση στο Cubase και απλά αλλάξαμε το sampling rate. Υπάρχει περίπτωση και σε σένα το θέμα να σχετίζεται με το sampling rate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Έχει διατυπωθεί και παλιότερα από πολλούς αυτή η άποψη, (οτι το export -με ίδιες ρυθμίσεις- χάνει σε ποιότητα σε σχέση με το realtime play) αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν η συζήτηση για το cubase, ή γενικά. Ψάξε σε παλιότερα θέματα. Dithering είναι must για 16bit, αλλά σε 24bit δεν πιστεύω να έκανε τόσο μεγάλη διαφορά. Επίσης, σε τι bit depth και δειγματοληψία είναι το Project πριν το export? Αν η δειγματοληψία είναι πάνω από 44KHz, μπορεί να ευθύνεται ο αλγόριθμος μετατροπής του cubase (δεν έχω διαβάσει τα..."καλύτερα", ειδικά για τις παλιές εκδόσεις) Αν μπορείς ανέβασε αρχεία να δούμε κι'εμείς τι παίζει. Πχ. γράψε με κάποιο audio editor software τι ακούς όταν πατάς play στο cubase, και βάλε και ένα αρχείο με to export του ίδιου μέρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση