Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρική έως 350ευρώ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εψαξα για κιθαρες με τρεμολο και μου εβγαλε αυτην: http://www.thomann.de/gr/gibson_50th_anniversary_lp_1959_ahb.htm εχει καλη ποιοτητα?   :P ;D ;D

 

 

ΧΑΧΑΧΑ κορυφαίο...ακριβώς τα τρεμολο των gibson είχα στο μυαλό μου  ; :P ;D

 

....another day.....another corpse....another reason...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Για να επανέλθουμε λίγο, το τρέμολο δεν παραμορφώνει τον ήχο. Άλλο πράμα κάνει, που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Ακόμη αν δεν είναι καλής ποιότητας, θα σε τσαντίσει με τα διάφορα προβλήματά που θα σου βγάζει. Άρα στα 350€ ξεχνάς τρέμολο στην κιθάρα. Τόσο απλά

 

 

Από κιθάρες ότι και να πάρεις σε αυτά τα λεφτά είναι λίγο λαχείο. Ή θα πέσεις σε καλό κομμάτι, ή σε μούφα. Πρέπει να πας και να δοκιμάσεις, αν και απ' ότι κατάλαβα δεν το πολυέχεις, οπότε καλύτερα να πας με κάποιον που ήδη ξέρει να παίζει, ώστε να έχεις και την δικιά του άποψη.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πλακα ειναι που της εχουν 600 φωτογραφιες... αφιερωμα ολοκληρο! Λες και θα την παρεις επειδη σου φανηκε ωραια που την ειδες στο thomann ;D

 

Και στην περιγραφη λεει οτι εχει "rapezoid inlays"... no comment. :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα τις Cort της G σειράς, καθώς και τις aero, όπως επίσης και τις Jet της Lag. Σ'αυτά τα χρήματα είναι από τις καλύτερες επιλογές, με πολύ αξιοπρεπείς μαγνήτες, καλά tremolo και αρκετά καλές all around κιθάρες με πολύ βολικά μπράτσα. Κατά τ'άλλα κοίτα και στις αγγελίες, όλο και κάτι θα βρείς. Υπάρχουν τρελές ευκαιρίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Φίλε μου,το τρέμολο δεν παραμορφώνει τον ήχο.Κάνει αλλη δουλειά.πάντως καλύτερα στα 350 να μην κοιτάξεις για floyd rose,γιατι δεν σε βλέπω να παιζεις ποτε!θα σου προτεινα να πάρεις καποια στατοειδή με απλο τρέμολο και μαλλον humbackers! Σε αυτη την τιμη θα βρεισ πολλα κομμματια.Πουλαω και εγω μια esp μαζι με πολυεφε και αλλα πραγματα η και χωριστά.Υπάρχει αγγελια μου στο site.παντωσ κατι τετοιο θέλεις και θα βρεις πολλες επιλογες.

Υ.Γ:μην νομιζεις οτι το τρεμολο ειναι αυτο που θα σε κανει να "σολάρεις μελοδικά" βλέπε slash,garry moore,randy rhoads και πολους αλλους,που ειναι απο τους πιο μελοδικους κιθαριστες και παιζουν χωρις τρεμολο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.thomann.de/gr/tenayo_scream_ohhh_guitar.

 

Προτείνω αυτή την κιθάρα μπορεί να μην έχει τρέμολο αλλά από μόνη της εκτός απο κουκλάρα που είναι έχει και καλή παραμόρφωση ήχου !!!

 

Μιλάμε για εργαλείο !!!

 

βγαίνει και σε πιο φτηνή που δεν είναι ΤΕΝΑΥΟ  είναι ΒΥ ΤΕΝΑΥΟ χαχαχα και κοστίζει 20 ευρώ.

www.analogdesignaudio.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα προσπαθήσω να δώσω τα φώτα μου !

Ύστερα από ψάξιμο (μιας κ θέλω κ εγώ να αγοράσω μία κιθάρα ) κ επειδή λες ότι την θες για metal, καταρχάς να σου προτίνω να μην πάρεις κάτι σε squire. Τόσα χρόνια παίζω με squire,metal καλό δεν είδα :)

Σε γενικές γραμμές,στα 350 ευρω για να βρεις καλό τρεμολο,δεν υπάρχει πιθανότητα....

Τα λεγόμενα floyd rose (που είναι τα σουπερ ντουπερ  κ έτσι τρέμολα) ,για να είναι καλά,πρέπει να χρησιμοποιούνται καλά υλικά...Σκέψου ότι ένα γερό floyd rose ξεκινάει στα 200 ευρώ και ανεβαίνει....

Τώρα,tremolo bar ή αλλιώς whammy bar (όπως αυτό τον stratocaster) δεν θα σου το συμβούλευα,αφού συνήθως ύστερα από Metal παίξιμο,η κθάρα θέλει πάλι κούρδισμα....Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μαζέψεις λεφτά για κανα δίμηνο (Δεν ξέρω αν δουλεύεις ή πόσο χρονών είσαι XD) και να πάρεις ένα γερό πετάλι με 150 ευρω όπως το super swifter της boss ή το digitech whammy.

 

Ας αφήσουμε όμως τις συμβουλές και πάμε στις κιθάρες!

Πριν αγοράσεις από το thomann (που έιναι ένα εκπληκτικό  site!!!) προτίνω να δοκιμάσεις κ κιθάρες,αλλά κ μάρκες που δεν υπάρχουν στο thomann!Ίσως εκπλαγείς :)

Επίσης σκέψου ότι η κιθάρα είναι ένα ζωντανό όργανο κ όχι μία μάζα από ηλεκτρικά και ξύλα! Κοινώς , προσωπικά, δεν εμπιστεύομαι ποτέ κάτι από ένα όνομα μόνο αν δεν το παίξω!!!!Πρότασή μου στα λεφτά που δίνεις,και για τον ήχο που ψάχνεις,είναι είτε μία κινέζικη jackson είτε μία φτηνή fernandes...

Jackson θα βρεις παντού,fernandes θα βρεις σε πολύ λίγα καταστήματα....Ο αντιπρόσωπος στην ελλάδα είναι ο Διαμαντόπουλος στη Σώλονος.

Γενικα,για metal παίξιμο,πρέπει να κοιτάξεις να σε βολεύει η ταστιέρα και οι μαγνήτες να είναι γερή.

Ο λόγος που προτίνω Jackson είναι γτ από την μάνα τους,παίζουν Metal....Απλά,για σουπερ Jackson (δλδ που να μην χρειάζεται πείραγμα...) οι τιμές ξεκινάνε στα 800+....

Τώρα για την fernandes,τα φτηνά μοντέλα χρησιμοποιούν χειρότερης ποιότητας ξύλα, είναι bolt-on (Καρφοτές)- όχι πως μπορείς να βρεις ενιαία σε αυτή την τιμή- αλλά έχουν το ατού ότι ακόμα κ τα φτηνά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τους κλασικούς υπερμεταλομαγνήτες emg81-85 (τιμή των οποίων είναι τα 180 ευρω)...Οπότε ξεκίνα ένα ωραίο πρωινό και πήγαινε με κάνα φίλο σου μια βολτα στην αθήνα στο κέντρο,παίξε με καμιά 20αριά διαφορετικές κιθάρες,δες τι έχουν να σου προσφέρουν,ρώτα για καλύτερες τιμές,κ είσαι έτοιμος!!!

Ελπίζω να βοήθησα,κ ας έγραψα την ιστορία της ζωής μου 90χα90χα90αχ

Guitarist in training

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανέβα ενα 100αρικο και χτύπα αυτή.

http://www.dv247.com/guitars/ibanez-s570b-rd--71417

 

Δύσκολα θα βρείς καλύτερο floyd στα λεφτά αυτά.

Αλλιώς ισως χρειαστεί να κανεις υπομονή ωστε να μεγαλώσεις το budget σου.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης,μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις Schecter.Πολύ καλά όργανα για το budget σου.

 

http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?sw=schecter&oa=pra

 

Πάντως,προσωπικά,θα κοιτούσα να πάρω κάτι από τα μεταχειρισμένα.Ειδικά αυτήν την περίοδο,από μια γρήγορη ματιά,είδα πως έχει αρκετές ευκαιρίες σε κιθάρες που καινούργιες ξεπερνούν κατα πολύ τον προϋπολογισμό σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου