Προς το περιεχόμενο

single coil sized humbuckers


gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά να ρωτήσω ξέρετε αν οι humbuckers σε μέγεθος μονού είναι ακριβώς σαν τους humbuckers σε ήχο-όγκο?Σκέφτομαι να σκάψω την rockinger για να βάλω humbucker στη θέση bridge.Μήπως θα ήταν βλακεία αυτό και καλύτερα να να βάλω κανένα hotrails ή κάτι τέτοιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά δεν είναι το ίδιο και μόνο η θέση που κάθετε ο μονός τον κάνει να έχει διαφορετικό ήχο πάντως ανάλογα με το τη θέλεις υπάρχουν λύσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαφώς και υπολείπεται ο in single coil humbucker, από τον full, διότι ο full "συλαμβάνει" το σήμα καλύτερα, αλλά .... χε χε και εδώ υπάρχει ένα τεράαααστιο αλλά..... υπάρχουν ένα κάρο λύσεις σε μέγεθος μονού που δίνουν περισσότερο όγκο και γκάζι από πολλούς διπλούς (όχι πάντα κατά αντιστοιχία ίδιων τύπων από μονό σε διπλό), άρα καλύτερα θα ήταν να δοκίμαζες πρώτα την λύση που λέει ο old_nick. Επί παραδειγματι ένας JBjr in single coil, είναι πιό "γκαζομένος" από τον "αδελφό" διπλό του, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν τον "πάταγε" και σε όγκο :( (που μάλλον δεν φαντάζομαι). Συνεπώς υπάρχουν λύσεις για vintage style ήχου κλπ κλπ κλπ ανάλογα με τι μαγνήτη θες ..... εσύ τι ακριβώς ψάχνεις...... 8)

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού τον θέλω για τη θέση bridge ψάχνω για έναν μαγνήτη με αρκετό γκάζι τύπου hotrails ή lil screamin demon απλά επειδή δεν μου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσω χωρίς να τον αγοράσω γι'αυτό ρωτάω.Επίσης μου αρέσει πολύ και ο ήχος των dimarzio μαγνητών αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω ακούσει μόνο διπλούς και όχι scs(single coil sized) humbuckers.

Το θέμα είναι αν πιστεύετε ότι θα ήταν σοφότερο να την ψάξω με scs ή να κάνω την "εκσκαφή".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου