Προς το περιεχόμενο

Hot Hand


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα νοιζαδες!

 

Με μια γρηγορη αναζητηση στα θεματα του νοιζ ειδα οτι δεν υπαρχει κατι παρομιο οποτε ειπα να ανοιξω εγω. :) Εδω και μια βδομαδα που ψιλο-ακουω dragonforce (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FAN ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ) εχω προσεξει οτι ο ενας κιθαριστας φοραει ενα "δαχτυλιδι" στο δεξι του χερι. Ειδα μερικα αλλα βιντεο για αυτο το μαραφετι και απο οτι καταλαβα ειναι κατι σαν ασυρματο..Θα ηθελα απο εσας να μου πειτε αν εχετε ακουσει τιποτα για αυτο το δαχτιλιδι κ κατα ποσο ειναι αξιοπιστο..γιατι ειναι αρκετα προσιτο στην τιμη.

 

Οριστε και ενα λινκ¨http://www.thomann.de/gr/source_audio_hot_hand_wireless_ring.htm

 

Ευχαριστω.

One More Of Me...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το δαχτυλίδι είναι wireless motion controller για τα εφφέ της Source Audio οπότε από μόνο του δεν κάνει τίποτα, πρέπει να έχεις και κάποια μονάδα εφφέ για να ελέγξεις.

Π.χ. δες το συνδυασμό με wah pedal.

 

Το αν είναι αξιόπιστο δεν το ξέρω γιατί δεν έχω παίξει ποτέ με το σύστημα αυτό, αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι επιπλέον επί του θέματος...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά αυτό το δαχτυλίδι το έχει βγάλει η source audio για τα πετάλια της. Δηλαδή ελέγχει κάποιες παραμέτρους του πεταλιού, ανάλογα με τις κινήσεις ποθ κάνει καποιος με το χέρι. Nομίζω η σειρά πεταλίων soundblox της source audio υποστηρίζει το to hot hand, το οποίο βγαίνει σε 2 εκδόσεις ασύρματα και ενσύρματο. το ενσυρματο νομίζω κάνει γύρω στα 50 με 60 ευρώ ενώ το ασύρματο γύρω στα 170.

 

 

....another day.....another corpse....another reason...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου