nexarulhu Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 πολυ καλο,ανετα θα μπορουσε να γινει soundtrack σε ταινια !!! EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Απλά υπέροχο! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Απλά υπέροχο! Το δικό μου ή το αρχικό?!!!! :o Τώρα πιά, νοιώθω έτοιμος να διασκευάσω και Nikolas ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 καταπληκτικό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cosmic citizen Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 τεχνικα παρα πολυ καλο και δειχνει οτι το κατεχεις απλα διαλεξε ενα βασικο θεμα και κρατησε το γιατι εχω την εντυπωση οτι αλλαζεις συνεχεια θεματα αλλα μιας και ειναι αυτοσχεδιασμος μια χαρα... hit that perfect beat everyday !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cosmic citizen Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 μεχρι το πρωτο λεπτο θυμιζει χατζηνασιο μετα yanni μετα παλι χατζηνασιο αλλα και κλασσικους αργοτερα...για μενα δουλεψε πανω στο πρωτο λεπτο αν και μου αρεσε και το θεμα που παιζει απο το 2.00 εως το 2.50. :D hit that perfect beat everyday !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 τεχνικα παρα πολυ καλο και δειχνει οτι το κατεχεις απλα διαλεξε ενα βασικο θεμα μεχρι το πρωτο λεπτο θυμιζει χατζηνασιο μετα yanni μετα παλι χατζηνασιο αλλα και κλασσικους αργοτερα...για μενα δουλεψε πανω στο πρωτο λεπτο αν και μου αρεσε και το θεμα που παιζει απο το 2.00 εως το 2.50. :D Σε ποιόν από τους 2 μας μιλάτε?...εγώ δεν έχω καμμιά (συνθετική) ευθύνη ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Το δικό μου ή το αρχικό?!!!! :o Τώρα ποιά, νοιώθω έτοιμος να διασκευάσω και Nikolas ;D ;D To αρχικό. Θα ακούσω και το δικό σου και θα σου πω. http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Μαραθώνα καλή δουλειά. Η άρπα δεν μου φαίνεται "φυσική" σε ορισμένα σημεία. Πάντως αλλάζει όλο το concept του κομματιού. Ας βάλει κάποιος το original σε ένα καλό πιάνο please... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 εσυ πρεπει να κανεις καριερα ρε φιλε...αψογο! :-X (για το αρχικο μιλαω) qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση