Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για επιλογή synth/πλήκτρων για πιανίστα..


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι ότι έχω τις εμπειρίες απο κλαβινόβες, ηλεκτρικά πιάνα κλπ, πάντως εγώ χρησιμοποιώ ένα stage piano(Roland-RD300sx) που έχει πιστή αναπαράσταση ήχου πιάνου και γενικά πολύ καλούς ήχους,88άρι με βαρυκεντρισμένα πλήκτρα. Με 2500 που θές να δώσεις maximum παίρνεις ότι καλύτερο σε stage piano (το πιο ακριβό νομίζω κάνει 1800€). Κοίταξε το αν θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε οι επιλογές σου είναι δυο και με την σειρά που θα στις πω. 1) kurzweil pc3x kai 2) yamaha s90xs. Και τα δυο θα πρέπει να τα ακούσεις ΕΣΥ ο ίδιος. Εγώ προσωπικά έχω το kurzweil kai den to allazo me τίποτα, αλλά την απόφαση θα την πάρεις ΕΣΥ. ΕλπίΖω να βοηθησα έστω και Λίγο. Akiss 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

βασικα οι επιλογες σου (επειδη ασχολεισαι με κλασσικο πιανο απ οτι καταλαβα) ειναι να μεινεις στο πιανο που εχεις αλλιως clavinova!ας τα τα stage κ τα rack!δεν μπορουν να συγκριθουν!με πιανο ασχολουμαι κι εγω με την διαφορα οτι δινω για πτυχιο τζαζ πιανου κι εχω παιξει κ σε κανονικο πιανο κ σε Clavinova..εννοειτε να μην τα υποτιμας τα Clavinova...ισως δεν εχεις ψαξει καλα πανω σ αυτα!Try it! ;) κ καλη επιτυχια με το πτυχιο!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Αρχές του επόμενου μήνα θα έρθω Αθήνα και έχω σκοπό να κοιτάξω όλα αυτά που μου προτείνατε καθώς επίσης και ότι άλλο υπάρχει διαθέσιμο για δοκιμή εκεί που θα πάω και βλέπουμε..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου